Nu tijdelijk € 15,- korting op je eerste proefbox met de kortingscode: PROEFBOX

Verse en gezonde maaltijden aan huis!

zonder moeite, zodat jij volledig ontspannen en gezond je (werk)week doorkomt

Probeer een van onze proefboxen

5 willekeurige maaltijden geselecteerd door onze chef

Nu tijdelijk met 15 euro korting!
(van € 39,99 nu voor slechts € 24,99) CODE: PROEFBOX

Heb je geen zin of tijd om zelf te koken? Dan is dit je kans om ThuysVers nu nog voordeliger uit te proberen met een van de samengestelde proefboxen door onze chefs. Afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en zonder verplichtingen. Zo kan je nog makkelijker ontdekken of ThuysVers iets voor je is.

Een bord vol gezonde en verse ingrediënten van lokale boeren


Alleen even opwarmen in de oven of magnetron


ThuysVers bezorgt door heel Nederland


Ruime keuze met meer dan 25 maaltijden per week


Wie zijn wij?

Mijn naam is Pieter, oprichter van ThuysVers. Ik vertel je graag iets meer over waarom ik begin 2020 met ThuysVers ben begonnen. Ik kom uit een familie van groentemannen, waarbij het gezonde en lekkere eten met de paplepel is ingegoten. De kennis en passie die ik vanuit mijn familie heb meegekregen wil ik al langere tijd met meer mensen delen. Ik word namelijk dolblij van lekker eten, nieuwe recepten, lokale producten en vooral van heel veel groenten.

Toen ik in mijn omgeving steeds vaker merkte dat koken er bij veel mensen nog wel eens bij inschiet en dat betaalbare en gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis niet altijd makkelijk te vinden zijn ben ik ThuysVers gestart. Mijn team en ik zouden het fantastisch vinden om ook voor jou te mogen koken! Speciaal daarom hebben we de ThuysVers proefbox in het leven geroepen. Zo kan je super gemakkelijk en extra voordelig ThuysVers uitproberen. Zie ik je snel aan de deur?

Selecteer jouw favoriete proefbox

Onze topchefs stellen wekelijks een gevarieerde proefbox samen met de toppers van de week. Zo kan je ThuysVers gemakkelijk een keer uitproberen zonder keuzestress. Iedere proefbox bevat namelijk 5 willekeurige maaltijden. Wil je toch liever zelf je maaltijden kiezen vanuit ons weekmenu? Klik dan hier.

Uiteraard houden we rekening met jouw persoonlijke eetwensen. Daarom kan je kiezen uit de ThuysVers Proefbox (mix van vlees, vis of vegetarisch), de Koolhydraatarme Proefbox en de Vegetarische Proefbox. Met de kortingscode PROEFBOX ontvang je nu tijdelijk 15 euro korting op je eerste proefbox!

Kies je proefbox:

€24,99 €39,99

Verzilver jouw korting met de code PROEFBOX

Pas je kortingscode eenvoudig toe voor het afrekenen en krijg 15 euro korting!

Veelgestelde vragen

Worden de maaltijden kant-en-klaar bezorgd?

Jazeker! Wij willen jouw leven een stukje makkelijker maken, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Je hoeft de maaltijden alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Laat het koken maar aan ons over!

Wat is het bezorggebied?

ThuysVers is overal in Nederland te bestellen. Meer informatie over de bezorging lees je op thuysvers.nl/bezorggebied.

Hoe kan ik de maaltijden opwarmen?

Onze maaltijden kan je opwarmen in zowel de oven als de magnetron. Het verschilt wel per gerecht hoe lang de maaltijden nog moeten worden opgewarmd en op hoeveel graden. Bij iedere bestelling sturen we je daarom een duidelijke instructie mee, zodat je precies weet wat je moet doen.

Welke dagen bezorgen jullie?

Bij het plaatsen van jouw bestelling kan je kiezen voor bezorging op de maandag of de woensdag. We houden je van tevoren goed op de hoogte van de status van jouw bestelling. Zo weet je exact wanneer we voor je deur staan en kan je alvast beginnen met het dekken van de tafel.

Waar kan ik het menu vinden en wat kost het?

Ons menu is te vinden op de menu pagina van onze website. Kies je favoriete maaltijden en rond eenvoudig je bestelling af. De prijzen van onze maaltijden variëren en zijn afhankelijk van het type gerecht. Wist je dat je ook fruit, sapjes en soepen kan bijbestellen? De extraatjes zijn te vinden nadat je jouw maaltijden hebt gekozen en naar de ‘volgende stap’ bent gegaan of door gebruik te maken van het filter.

Hoe lang zijn de ThuysVers maaltijden houdbaar?

De maaltijden zijn 4 dagen na bezorging houdbaar in de koelkast. Je kunt ze ook in de verpakking invriezen, dan blijven ze 30 dagen langs vers!

Staat je vraag er niet tussen?

Wij helpen je graag! Stuur ons gerust een e-mail of bel ons gezellig even op.