De beste in gezonde maaltijden 🧡 | In heel Nederland bezorgd 🚗 | Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐️

De beste in gezonde maaltijden 🧡
In heel Nederland bezorgd 🚗
Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐

Veelgestelde Vragen

en uiteraard de antwoorden!

Door de speciale verpakking zijn alle maaltijden zijn vier dagen houdbaar na bezorging. Bij afwijking van dit aantal vermelden wij het op de verpakking.

Jazeker! Onze verpakkingen zijn geschikt voor de vriezer. En aangezien de maaltijden direct na de bereiding verpakt worden, komen ze hartstikke vers de vriezer weer uit.

Heel veel! We houden van groenten en geloven er heilig in dat dit ons allemaal stukken gezonder maakt. Onze maaltijden bevatten daarom minimaal 300 gram groenten per 500 gram. 

Vers, eerlijk en gezond is heel erg belangrijk voor ons. Al onze producten zijn dan ook afkomstig van eerlijke en lokale leveranciers. Met een familie van groenteboeren weten we als geen ander waar we de beste producten kunnen vinden!

Helaas hebben we momenteel geen maaltijden speciaal voor kinderen. Wel kunnen oudere kinderen natuurlijk gewoon van het ‘volwassen’ menu mee eten. Er zit vast iets tussen dat ze lekker vinden! 

Nee, de maaltijden zijn al met liefde bereid door de Thuysvers chef. Ze worden gekoeld geleverd, dus je hoeft ze alleen nog maar even op te warmen.

  • In de magnetron is dit 4 a 5 minuten op 600 Watt. Zet de maaltijd inclusief bakje in de magnetron. Prik wel een aantal gaatjes in het folie.

    In de oven plaats je de maaltijd 30 minuten op 120 graden.  Verwijder het folie. Je kunt de maaltijd met bakje en al in de oven zetten.

Dit verschilt. Het gemiddelde gewicht ligt tussen de 500 en 650 gram.

Omdat we veel verschillende klanten hebben met eigen voorkeuren, allergieën of diëten, lukt het ons niet om voor iedereen individueel een gerecht klaar te maken. We proberen daarom elke week een menu samen te stellen met voldoende mogelijkheden, waarin rekening wordt gehouden met verschillende allergieën. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor paprika, of vind je dit gewoon niet lekker? Dan zit er ongetwijfeld een gerecht tussen waar dit niet in zit.

Nee, wij geloven in vrijblijvendheid. Immers, niet elke week is hetzelfde. Soms zijn we hard aan het werk en is een Thuysvers maaltijd precies wat we nodig hebben, en soms is zelf koken juist heerlijk. Je kunt onze maaltijden aan huis daarom bestellen wanneer je wilt en zit nergens aan vast.

Wij bezorgen door heel Nederland. Voor meer informatie over de bezorging ga naar thuysvers.nl/bezorggebied

We komen bij je langs wanneer dit jou het beste uitkomt en houden je heel goed op de hoogte van de status van je bestelling. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op thuysvers.nl/bezorggebied

Ja hoor, dit zullen we altijd proberen. Tenzij je hebt aangegeven dat je dit liever niet hebt, dan doen we het natuurlijk niet.

Wij hebben geen minimum aantal maaltijden dat je moet bestellen, alleen een bestelbedrag van €34,95.

Als je alleen maar toetjes wilt bestellen mag dat ook;)

Heb je nog steeds geen antwoord op je vraag?
Of wil je graag iets uitgebreider je vraag kunnen stellen?
Neem dan contact met ons op!

Gezond

Thuysvers kiest voor natuurlijk!
We gebruiken alleen onbewerkte producten die vol zijn van hun
eigen smaak.

Vers & Eerlijk

Onze groenten kopen we zo veel mogelijk seizoensgericht in. Uiteraard allemaal vers.