Menu Sluiten

Benieuwd of wij bij jou thuis bezorgen?

Check of jij in ons bezorggebied woont

Bezorggebied

Regio Amsterdam

Woon je in Amsterdam? Wij ook! Bezorging in Amsterdam is dus helemaal geen probleem, maar ook in Buitenveldert, Badhoevedorp, Oostzaan, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Zwanenburg, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Aalsmeer en Wormer zijn we zo. Natuurlijk is het bezorgen van maaltijden gewoon gratis!

Noord-Holland Noord

Inmiddels maken we ook regelmatig een ritje naar de kop van Noord-Holland. Woon je in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Obdam, Langedijk, Heerhugowaard, 't Veld, Schagen, Warmenhuizen, Purmerend, Tuitjenhorn of Dirkshorn? Ook dan komen we gewoon gratis bij je langs.

Woon je ergens anders?

Geen probleem! We blijven uitbreiden en voegen graag nieuwe plekken aan onze bezorgroute toe. Stuur ons gerust een bericht met je adres, dan staan we misschien binnenkort ook wel bij jou op de stoep!

Check of wij al bezorgen in jouw postcode gebied

Gezond

Al onze maaltijden zijn natuurlijk bereid. Wij gebruiken alleen onbewerkte producten die vol zijn van hun eigen smaak. 

Vers & Eerlijk

Onze groenten kopen we zo veel mogelijk seizoensgericht in. Uiteraard allemaal vers.

Reviews

John & Trudy

"Hoi Pieter en Tim van Thuysvers. Wij willen jullie meegeven dat wij ontzettend genieten van jullie heerlijke en gezonde maaltijden. Elke keer denken we "Dit hadden we zelf niet lekkerder kunnen maken". Bedankt jongens en tot snel!"

Simone

"Na een lange dag werken voor ons is het een hele opgave om naast het runnen van een gezin ook nog eens een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Omdat wij met ons gezin aan vaste eettijden zijn gebonden, bieden jullie een perfecte oplossing! Met jullie lekkere maaltijden kunnen wij gevarieerd en gezond eten en hoeven wij niet meer de deur uit voor boodschappen."

Michiel & Terry

"Wij willen gewoon elke dag weer lekker & gezond eten maar hebben er eigenlijk te weinig tijd voor om dit elke keer weer op tafel te krijgen. Daarom bestellen wij ThuysVers en daar genieten we elke week weer van!"

Bestel 'm hier >

Bestel 'm hier

© 2020 ThuysVers | thuysvers.nl