Benieuwd wat er over ons gezegd wordt?

John & Trudy

Reacties van onze klanten

“Deze week de koolhydraatarme maaltijden mogen ontvangen. Ze smaken voortreffelijk  “

Carmen
⭐⭐⭐⭐⭐
27 mei 2023

“Thuysvers heeft een geweldig menu met opties voor alle dieetvoorkeuren. Als vegetariër vind ik het fijn om zoveel smakelijke vegetarische gerechten te kunnen bestellen.”

Petra
⭐⭐⭐⭐⭐
14 mei 2023

“Thuysvers houdt rekening met speciale dieetwensen en allergieën. Ik voel me gerustgesteld omdat ik weet dat ze aandacht besteden aan mijn voedingsbehoeften.”

Janny
⭐⭐⭐⭐⭐
27 april 2023

“De maaltijden van Thuysvers zijn altijd vers en smaakvol. Het voelt alsof ik een restaurantkwaliteit maaltijd krijg, maar dan zonder het gedoe van uit eten gaan.”

Gina
⭐⭐⭐⭐⭐
11 april 2023

“De gerechten zijn zo kleurrijk en smakelijk dat ik automatisch meer groenten en voedzame ingrediënten wil toevoegen aan mijn maaltijden.”

Mirjam
⭐⭐⭐⭐
22 maart 2023

“Thuysvers maakt gezond eten leuk en toegankelijk. Ze bewijzen dat gezond eten niet saai of smakeloos hoeft te zijn.”

Diana
⭐⭐⭐⭐⭐
8 maart 2023

“Ik ben dol op de wekelijkse specials van Thuysvers. Ze bieden altijd nieuwe en opwindende gerechten die ik nog niet eerder heb geprobeerd.”

Annie
⭐⭐⭐⭐⭐
20 februari 2023

“Ik ben onder de indruk van de consistentie van Thuysvers. Elke keer als ik bestel, weet ik dat ik een heerlijke maaltijd kan verwachten.”

Henny
⭐⭐⭐⭐⭐
9 februari 2023

“Thuysvers neemt de stress weg bij het koken. Ik kan nu genieten van een heerlijke, huisgemaakte maaltijd zonder me zorgen te maken over de voorbereiding.”

Ellen
⭐⭐⭐⭐⭐
15 januari 2023

Heerlijk eten. keuze genoeg zoals vega, koolhydraat arm en gewoon.

Ciska
⭐⭐⭐⭐
18 november 2022

Voor lekker eten wat thuisbezorgd word ga naar Thuysvers zeker aantebevelen!

Maike
⭐⭐⭐⭐⭐
11 november 2022

Fantastische heerlijke verse maaltijden met veel groente, supergezond en heerlijk!!

Petra
⭐⭐⭐⭐⭐
10 november 2022

Ik ben blij dat ik Thuysvers ontdekt heb. Ik eet koolhydraatarm, ze hebben heerlijke gerechten en je ” mist” niets op je bord. Je kunt kiezen in gewicht van de maaltijd. De prijs is ook goed.

Nicole
⭐⭐⭐⭐
04 november 2022

Ben blij dat ik bij jullie heerlijke maaltijden kan bestellen, sinds ik weduwe ben at ik geen warme maaltijden . Daarom ben ik blij dat ik jullie gevonden heb, dank jullie wel.

Jodi
⭐⭐⭐⭐
01 november 2022

Heerlijke maaltijden, er is ook te kiezen voor vegetarisch en koolhydraatarm!!

Tineke
⭐⭐⭐⭐⭐
26 oktober 2022

wij willen wat afvallen en hebben geen idee wat we dan moeten eten,dus dit is een uitkomst.Je hoeft alleen maar te kiezen! en de service is ook prima.

Brigit
⭐⭐⭐⭐⭐
11 augustus 2022

Heerlijke verse maaltijden met veel groente en veel variatie. Het is gewoon moeilijk om te kiezen welke maaltijd ik neem.

Brenda
⭐⭐⭐⭐⭐
22 juli 2022

Met name de groenten zijn heel goed. Niet te gaar.

Liesbeth
⭐⭐⭐⭐⭐
26 mei 2022

“Thuysvers is absoluut mijn favoriete maaltijdbezorgservice. De kwaliteit van het eten is altijd uitstekend en de bezorging is snel en betrouwbaar.”

Marielle
⭐⭐⭐⭐⭐
24 mei 2023

“Thuysvers heeft een eenvoudig bestelproces en een gebruiksvriendelijke website. Het kost me slechts enkele minuten om mijn maaltijden te bestellen en te betalen.”

Ilona
⭐⭐⭐⭐⭐
10 mei 2023

“Ik ben dol op de wekelijkse specials van Thuysvers. Ze bieden altijd nieuwe en opwindende gerechten die ik nog niet eerder heb geprobeerd.”

Anita
⭐⭐⭐⭐⭐
21 april 2023

“Ik ben blij dat ik Thuysvers heb ontdekt. Het is een geweldige oplossing voor drukke mensen die gezond willen eten zonder concessies te doen.”

Jose
⭐⭐⭐⭐⭐
7 april 2023

“Ik ben onder de indruk van de consistentie van Thuysvers. Elke keer als ik bestel, weet ik dat ik een heerlijke maaltijd kan verwachten.”

Edwald
⭐⭐⭐⭐⭐
18 maart 2023

“De maaltijden van Thuysvers zijn perfect gebalanceerd. Ik voel me voldaan en energiek na het eten, zonder een zwaar of opgeblazen gevoel.”

Wilma
⭐⭐⭐⭐⭐
5 maart 2023

“Thuysvers biedt gezonde opties voor het hele gezin. Het is geweldig om te weten dat ik een voedzame maaltijd kan bestellen die iedereen zal waarderen.”

Anneke
⭐⭐⭐⭐⭐
16 februari 2023

“Thuysvers heeft een geweldig menu met opties voor alle dieetvoorkeuren. Als vegetariër vind ik het fijn om zoveel smakelijke vegetarische gerechten te kunnen bestellen.”

Jolanda
⭐⭐⭐⭐
26 januari 2023

“Ik ben dol op de wekelijkse menu-updates van Thuysvers. Het houdt de dingen spannend en ik kan niet wachten om te zien wat ze de volgende week aanbieden.”

Milou
⭐⭐⭐⭐
8 januari 2023

“Thuysvers neemt de stress weg bij het koken. Ik kan nu genieten van een heerlijke, huisgemaakte maaltijd zonder me zorgen te maken over de voorbereiding.”

Dirk
⭐⭐⭐⭐⭐
14 december 2022

Ik ben erg tevreden over de maaltijden. Er is wekelijks een ruime gevarieerde keuze. Maaltijden zijn van goede kwaliteit. Veel groente toegevoegd aan de gerechten. Kortom erg tevreden!!

Jet
⭐⭐⭐⭐⭐
26 november 2022

Heerlijke ( koolhydraten arme) maaltijden en makkelijk te verwarmen, Ideaal, gaat goed met mijn diabetes.

Thea
⭐⭐⭐⭐⭐
11 november 2022

Ik ben blij dat ik Thuysvers heb ontdekt en dat ze Koolhydraat arme maaltijden bereiden! Ik eet namelijk koolhydraat arm en veel andere maaltijd bedrijven hebben dit niet! Ook is er elke week een ander menu met veel keuze mogelijkheden. En het is lekker vers! Ik vind het ook heel netjes dat ze een mailtje sturen met de tijd dat ze komen bezorgen en weer een mailtje sturen als de bezorger onderweg is! Kortom ik ben erg blij met Thuysvers en blijf zeker bestellen!

Anoeska
⭐⭐⭐⭐
09 november 2022

Heerlijke gezonde maaltijden en een gevarieerd aanbod; uitstekende service.

Peter
⭐⭐⭐⭐⭐
01 november 2022

Heerlijke verse maaltijden die snel klaar zijn en niet te duur! Fijn dat ze in de avond bezorgd kunnen worden.

Desiree
⭐⭐⭐⭐⭐
21 oktober 2022

De maaltijden van ThuysVers zijn echt heerlijk, ik eet koolhydraat arm en ze zijn echt top en elke week goede variatie. Zeer aan te bevelen.

Paula
⭐⭐⭐⭐
20 juli 2022

Omdat ik een zware operatie heb gehad,ben ik blij met ThuysVers,zodat ik zelfstandig kan blijven en het is heel smakelijk!

Marianne
⭐⭐⭐⭐
08 februari 2022

Super lekker alles vers en met zorg klaar gemaakt

Marcel
⭐⭐⭐⭐
31 januari 2022

“Ik ben zeer onder de indruk van de klantenservice van Thuysvers. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, en staan klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.”

Lucas
⭐⭐⭐⭐⭐
19 mei 2023

“Wij zijn heel tevreden! Zowel de maaltijden en de service, dank jullie wel.”

Stan
⭐⭐⭐⭐⭐
6 mei 2023

“Thuysvers heeft mijn leven zo veel gemakkelijker gemaakt. Ik kan nu gezond eten zonder uren in de keuken te hoeven staan. “

Erik
⭐⭐⭐⭐⭐
16 april 2023

“Thuysvers heeft een geweldige selectie van internationale gerechten. Het is alsof ik een culinaire reis kan maken zonder mijn huis te verlaten.”

Rita
⭐⭐⭐⭐⭐
3 april 2023

“Thuysvers denkt aan de kleine details. De verpakkingen zijn handig en gemakkelijk te openen, en ze zorgen ervoor dat de maaltijden goed beschermd zijn tijdens de bezorging.”

Ingrid
⭐⭐⭐⭐⭐
15 maart 2023

“Thuysvers biedt regelmatig nieuwe seizoensgebonden gerechten aan, wat betekent dat er altijd iets nieuws te proberen is. Ik hou ervan om verrast te worden met smaken van het seizoen.”

Herman
⭐⭐⭐⭐⭐
26 februari 2023

“Thuysvers maakt het leven zoveel gemakkelijker. De maaltijden zijn lekker en gevarieerd, en ik hoef me nooit zorgen te maken over boodschappen doen of koken na een lange dag werken.”

Inca
⭐⭐⭐⭐⭐
14 januari 2023

“Ik ben altijd onder de indruk van de snelheid van de klantenservice van Thuysvers. Als er ooit een probleem is met mijn bestelling, wordt het snel opgelost.”

Anneke
⭐⭐⭐⭐⭐
23 januari 2023

“Zo lekker vers bereid en daarna snel bij je thuis. Geweldige, smakelijke maaltijden. Al een paar jaar maak ik met een hongerig vooruitzicht gebruik van ThuysVers.”

Lois
⭐⭐⭐⭐
25 december 2022

Super blij met jullie! Eten is gevarieerd en lekker en gezond. En jullie service is altijd met een glimlach, fijn!

Greet
⭐⭐⭐⭐⭐
25 november 2022

Ik ben erg tevreden over thuysvers. Eindelijk koolhydraatarme maaltijden die wel lekker zijn! Gezond en lekker eten, gevarieerd aanbod, snel op tafel en alles is vers en dat proef je! Goede klantenservice, als er problemen zijn wordt het snel en vriendelijk opgelost!

Femke
⭐⭐⭐⭐
17 november 2022

Het eten is heerlijk, met een goede bite en super vers. Ik ga de tweede week in en tot nu toe heel tevreden.

Sylvia
⭐⭐⭐⭐⭐
10 november 2022

Hele goede kwaliteit en heerlijk op smaak gebracht. Vers geleverd je hoeft alleen maar op te warmen na een drukke werkdag en je hebt toch een gezonde en smakelijke maaltijd!

Ingrid
⭐⭐⭐⭐
08 november 2022

Ideale en gezonde oplossing nu we langere tijd geen keuken hebben.

Lilian
⭐⭐⭐⭐
03 november 2022

Ik ben super tevreden met de maaltijden, ze zijn lekker en het is makkelijk, je hebt altijd iets in huis om te eten. Komt het een keer niet uit dan zet ik ze in de vriezer.

Jolien
⭐⭐⭐⭐
27 oktober 2022

Super blij met thuisvers. De keuze is reuze!

Corrie
⭐⭐⭐⭐
10 augustus 2022

Erg lekker eten, en ook niet onbelangrijk…het wordt gekoeld aangeleverd, op een vrij unieke manier!

Carolien
⭐⭐⭐⭐
22 augustus 2022

Vers met genoeg groente en een prima bezorgdienst!

Jos
⭐⭐⭐⭐
05 augustus 2022

“Lekker eten en goede kwaliteit!”

Heleen
⭐⭐⭐⭐⭐
18 mei 2023

“Ik ben altijd onder de indruk van de presentatie van de maaltijden van Thuysvers. Ze zien eruit als gerechten uit een restaurant, maar dan bij mij thuis!”

Sam
⭐⭐⭐⭐⭐
2 mei 2023

“De weekbox was heerlijk. Lekkere maaltijden en snel klaar.”

Inge
⭐⭐⭐⭐⭐
15 april 2023

“Thuysvers is een geweldige oplossing voor mensen die geen tijd of interesse hebben in koken, maar nog steeds gezond willen eten. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!”

Christiaan
⭐⭐⭐⭐⭐
30 maart 2023

“De maaltijden van Thuysvers zijn altijd perfect op smaak gebracht. Ik hoef geen extra kruiden of specerijen toe te voegen, het is al goed uitgebalanceerd.”

Peter
⭐⭐⭐⭐⭐
12 maart 2023

“De bezorgers van Thuysvers zijn altijd vriendelijk en beleefd. Ze zorgen ervoor dat mijn bestelling netjes en op tijd wordt afgeleverd.”

Danielle
⭐⭐⭐⭐⭐
22 februari 2023

“De flexibele abonnementsopties van Thuysvers maken het zo gemakkelijk om maaltijden te plannen. Ik kan mijn abonnement op elk gewenst moment aanpassen of pauzeren.”

Ellen
⭐⭐⭐⭐⭐
11 februari 2023

Vind de maaltijden erg lekker maar vooral dat ik kha/ khb kan eten i.v.m. mijn dieet. Snel klaar, geen gedoe wat ik na het werk nog moet verzinnen.

Petra
⭐⭐⭐⭐
18 januari 2023

Heerlijke, gezonde maaltijden en een prima service!

Gerda
⭐⭐⭐⭐⭐
23 december 2022

“Geweldige service! Thuysvers levert verse en hoogwaardige producten direct aan mijn deur. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit is altijd consistent.”

Cor
⭐⭐⭐⭐⭐
16 december 2022

Fantastisch! Heerlijk eten en de keuze is reuze!

Frans
⭐⭐⭐⭐⭐
21 november 2022

Heel blij met de heerlijke maaltijden van Thuysvers! Veel keuze in koolhydraat arm en in elke maaltijd zit lekker veel groenten. Dat vind ik echt een pluspunt. Gemak en gezond gaat dus samen. Een echte aanrader!👌👍🏼

Linda
⭐⭐⭐⭐
12 november 2022

Nog maar pas klant maar super tevreden. Goede kwaliteit en variaties.

Yvonne
⭐⭐⭐⭐⭐
10 november 2022

Heerlijke verse maaltijden, zo klaar in oven en magnetron . Fijn om na een lange werkdag niet meer te hoeven koken!

Michelle
⭐⭐⭐⭐
03 november 2022

Ik had hier al veel eerder moeten bestellen! Tot nu toe zijn echt alle maaltijden van uitzonderlijk hoge kwaliteit, alles vers en heerlijk eten! Je kan het zelf indien nodig wat op smaak brengen, wat fijn is, maar vaak is de smaak al prima van zichzelf. Ik bestel 7 maaltijden per week voor iedere avond en kijk alweer uit naar een nieuwe week om 7 maaltijden te kunnen selecteren. Dat is soms best lastig, omdat ik bijna alle maaltijden lekker vindt, dus moet echt keuzes maken. Ik zit echt iedere avond te genieten van mijn heerlijke maaltijd! Blijf zo doorgaan, jullie hebben er een trouwe klant bij!

Sasja
⭐⭐⭐⭐⭐
03 november 2022

Ik eet sinds 2 weken koolhydraat beperkt via Thuysvers. Dit zijn allemaal erg lekkere maaltijden. Je kan je portie grote kiezen en wel of niet vega. Heel erg blij mee.

Ellen
⭐⭐⭐⭐
12 augustus 2022

Zeker bestellen.. zo de moeite waard en waar je dan ook geen spijt van krijgt!

Anneke
⭐⭐⭐⭐
28 juli 2022

Elke week weer een ruime keuze aan heerlijke gerichten. Het gemak dat het bij je thuis. En ook gerechten die je zelf nooit zou maken kun je nu gewoon lekker bestellen. Voor mij is dit de ideale oplossing.

Elvira
⭐⭐⭐⭐
20 januari 2022

Super blij met jullie! Eten is gevarieerd en lekker en gezond. En jullie service is altijd met een glimlach, fijn!

Sandra
⭐️⭐️⭐️⭐️

Vleesliefhebber, visgenieter, vegetarier of doe je aan de lijn? Thuys Vers heeft voor iedereen wat wils! De maaltijden met minimaal 300 gram groente zijn makkelijk via internet of telefonisch te bestellen en worden in het door jouw gewenste tijdsblok bezorgd. Geen abonnementsverplichtingen, gewoon bestellen als je daar zin in hebt. Heerlijk eten, zeer de moeite waard om te proberen!

Mirjam
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eindelijk kant en klare maaltijden die lekker én gezond zijn, zodat je zonder schuldgevoel makkelijk kan eten!

Marjolein
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Thuysvers geeft je makkelijk,vers,gevarieerde maaltijden en doen dat vanaf het fornuis tot aan je voordeur met veel passie . De service en het bezorgen wordt door super vriendelijke mensen verzorgd!

Mildred
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Superlekker, makkelijk, gevarieerd, goed gevuld en schappelijk geprijsd. Maar vooral heel erg lekker!

Annelies
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heel goed verzorgde maaltijden. Voldoende vitamine. Veel variatie. Met sms wanneer ze bezorgen met de bekende glimlach. 👍

Heleen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij zijn erg blij met Thuysvers, op deze manier eten wij veel meer groente, dus gezonder en is er minder stress over wat te eten elke week.

Arnold
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben erg tevreden met Thuysvers, heerlijke verse maaltijden voor een mooie prijs. Je hoeft de deur niet uit, zelf de tijd bepalen wanneer het wordt thuisbezorgd.

Suse
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heerlijke betaalbare maaltijden met veel groentes. Veel afwisseling in maaltijden. Vriendelijke bezorging. Lekker om niet steeds te hoeven koken nadat je van je werk komt.

Françoise
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Superblij met het eten van ThuysVers! Gezonde maaltijden met veel groente en variatie mogelijkheden.

Het ontlast ons doordeweeks enorm in ons drukke bestaan en we eten toch lekker,gevarieerd en gezond!

Astrid
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThuysVers bezorgt met een gulle lach heerlijke maaltijden aan huis. Er zit heel veel groenten in de maaltijden. Er is een uitgebreide keuze, voor elk wat wils. Wat je ziet (op de website) is wat je krijgt.

A.D.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Alle gerechten zijn van super kwaliteit.

André
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super vers eten, véél groente, héél smakelijk en altijd met een lach aan de deur gebracht. 🥰 Geweldig!!

Marga
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lekker en eerlijk eten! Voldoet echt aan idee: goede maaltijd.

Jose
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alleen maar superlatieven, super vers, super lekker, super enthousiaste bezorg(st)ers.

Cora
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik ben zo blij jullie te hebben gevonden. Het eten is klasse en de spanning wat zal ik nu kiezen , ja geweldig. Ga nog heel lang zo door, ik doe mee. Bedankt.

Joke
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lekker eten, lieve mensen. Ik voel me echt verwend.

Marjo
⭐️⭐️⭐️⭐️

ThuysVers is geweldig! Ik ben al maandenlang een trouwe klant en bestel wekelijks. Met ThuysVers heb je gezond eten en gemak voor een goede prijs.

Joost
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThuysVers is ideaal, zeker ook voor ‘alleenstaanden’. Veel variatie, prima kwaliteit, prima ‘porties’ (ruim voldoende), goed afgepast en met lekker veel groenten, voor een PRIMA prijs! Met 5 minuten uit de magnetron, of iets langer vanuit de oven of zelf opwarmen in de pan. Ook daar heb jezelf de keuze in. Thuisbezorgd op afgesproken dagen en afgesproken ‘richttijden’! Ruim van tevoren een zeer klantvriendelijk SMS-je, wanneer er bezorgd wordt. Dus duidelijker en gemakkelijker kan het bijna niet. Voor iedereen aan te bevelen. Blijf zo doorgaan!

Erik
⭐️⭐️⭐️⭐️

Het is heel fijn om na een lange dag werken een heerlijke maaltijd te eten waar je niet voor hoeft te koken 💖

Corrie
⭐️⭐️⭐️⭐️

Héérlijk eten van ThuysVers met véél groenten. Makkelijk mee te nemen en in te vriezen. Ook veel keus! Zeker aan te bevelen voor een goede prijs.

Petra
⭐️⭐️⭐️⭐️

Lekkere maaltijden. Fijn dat je een bezorgdatum en tijd kunt doorgeven. Makkelijk dat ze 30 min van te voren een e mail sturen dat de maaltijden geleverd worden.

Yolanda
⭐️⭐️⭐️⭐️

Het gemak van lekker en gezond eten. Waarbij het is alsof het in je eigen keuken is klaargemaakt. Eetsmakelijk. 👍

Ingrid
⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat mij betreft de beste maaltijdbezorging die ik tot nu toe uitgeprobeerd heb. Smakelijke maaltijden, met zorg klaargemaakt, heel betaalbaar, goede bezorging door leuke vriendelijke mensen.

J.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sinds maart bestel ik lekker vers eten bij de mannen. Altijd ‘n feestje voor m’n portemonnee en op tafel. Genieten in deze gekke, onzekere tijd.

Jenny
⭐️⭐️⭐️⭐️

De maaltijden van ThuysVers zijn puur, dus (h)eerlijk en gezond. Mooie porties en de keuze is groot, dus voor elk wat wils. Kortom ThuysVers levert top kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Lieke
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Elke dag weer iets bijzonders op tafel.

Heerlijk vers erg makkelijk.
Goede prijs, vriendelijke bezorging.

Jeanet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heb je geen zin, of kun je zelf niet koken en wil je toch lekker en vooral gezond eten, dan zijn de maaltijden van Thuysvers misschien ook wel iets voor jou!
Er is een ruime keuze en iedere week zijn er weer nieuwe maaltijden. De maaltijden bevatten zeer veel groente!

De prijs, kwaliteitsverhouding zijn prima! Zo ook de goede service! Benieuwd geworden?
Ga dan snel naar de website van Thuysvers en probeer het eens!

Mireille
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heerlijke maaltijden. Gevarieerd. Geniet er van. Perfecte bezorging.

Hanneke
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor een alleenstaande is dit ideaal. Het eten is met zorg bereid en smaakt heerlijk.

Carla
⭐️⭐️⭐️⭐️

Lekker en gezond eten zonder dat je het zelf hoeft te maken. Win-win. Ideaal voor als je een keer geen tijd hebt om te koken.

Barbara
⭐️⭐️⭐️⭐️

Alles wat ze beloven is echt! Makkelijk, heerlijke gerechten en betaalbaar. En goede service!

Elma
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThuysVers ook uitproberen?

Thuysvers ook uitproberen?

© 2023 ThuysVers | thuysvers.nl