...

Verse, eerlijke & gezonde maaltijden bij u bezorgd!

Werk, kinderen, sport, sociale gelegenheden en de zorg voor anderen. Een gezonde maaltijd op tafel krijgen is lastig met alles wat er op een dag moet gebeuren, terwijl het juist zo belangrijk is om gezond en gevarieerd te eten. 

Wij snappen dit probleem. Daarom zijn wij gestart met ThuysVers, een initiatief door twee jonge ondernemers als een antwoord op het steeds drukkere leven. Zo kunt u zich richten op de dagelijkse activiteiten en zorgen wij voor een gezonde, verse en lekkere maaltijd! 

Hoe werkt het?

 

Jij bestelt

We bezorgen elke woensdag en zondag maaltijden voor de gehele van de week. Je kunt de dag vóór de bezorging tot 21:00 uur bestellen. Maak je keuze uit onze maaltijden met enkel eerlijke en verse producten. 

Wij koken & bezorgen

De maaltijden van ThuysVers bereiden wij zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden gekoeld en (tijdelijk) gratis aan huis bezorgd. Je ontvangt een bericht met daarin de verwachte tijd van je bezorging.

U geniet

Een gezonde maaltijd op je bord én tijd over houden! Warm je maaltijd direct op of bewaar ze in de koelkast of vriezer. De maaltijden zijn na ontvangst 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Tip: Bestel direct voor de gehele week!

 

De ervaringen van onze ThuysVers'ers:

 

‘’Ondanks een drukke baan krijg ik met ThuysVers evengoed mijn dagelijkse hoeveelheid groenten binnen. Makkelijk en gezond. Zo houd ik tijd over voor andere dingen!’’

‘’Het wordt voor mij steeds moeilijker om boodschappen te doen en te koken. Met de maaltijden van ThuysVers ben ik snel klaar en eet ik iedere dag lekker en gezond!’’

‘’Na een lange dag werken voor mij en mijn man is het een hele opgave om de kinderen bezig te houden én ook nog is een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Met de maaltijden van ThuysVers eten wij gevarieerd en gezond.

Rating: 0 sterren
0 stemmen