De beste in gezonde maaltijden 🧡 | In heel Nederland bezorgd 🚗 | Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐️

De beste in gezonde maaltijden 🧡
In heel Nederland bezorgd 🚗
Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐

De Moederdag ThuysVerrassing wikkel!

Bij ThuysVers geloven we in het delen van geluk en het verspreiden van vreugde. Daarom zijn we verheugd om onze gloednieuwe actie, de ThuysVerrassing wikkel, aan te kondigen!

Wat houdt het in? Nou, het is simpel. In de komende weken delen wij verschillende roze wikkels uit op de maaltijden. Deze wikkels geven je kans om iemand in jouw omgeving te verrassen. Je maakt kans op een gezellige verrassing voor twee personen!

Wie verdient het om deze verrassing te winnen?  Zet deze moederdag je eigen moeder in het zonnetje. Of misschien een moeder die altijd voor iedereen zorgt? Het kan zelfs die vriendelijke buurvrouw zijn die je altijd begroet met een glimlach. Uiteindelijk kiezen wij natuurlijk het leukste verhaal uit.

Hoe kun je meedoen? Het is eenvoudig. Heb jij de wikkel in je tas gevonden? Mail ons wie je wilt verrassen en waarom deze persoon dat verdient. Vermeldt in het onderwerp van de mail ‘moederdagwikkel’ en geef bij ons aan met wie je de verrassing wilt delen en wat jij diegene wil vertellen. We gaan graag met je op pad om diegene te verrassen.

Het mailen kan tot 5 mei. 7 mei sturen wij de winnaar een berichtje.

Dus, laten we samen de lente vieren en wat vreugde verspreiden! Doe mee aan onze ThuysVerrassing actie en maak iemand’s dag een beetje specialer. We kijken ernaar uit om jullie verhalen te horen!

De Groe(n)te!

Team ThuysVers

Dit artikel delen?

Ook interessant: