De beste in gezonde maaltijden 🧡 | In heel Nederland bezorgd 🚗 | Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐️

De beste in gezonde maaltijden 🧡
In heel Nederland bezorgd 🚗
Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐

De dag van de bezorger: Groente in de hoofdrol, gemak in jouw leven!

Groente in de hoofdrol, gemak in jouw leven!

ThuysVers bezorgt jouw heerlijke en gezonde kant-en-klaar maaltijden zonder gedoe, gewoon thuis!
Maar wie zijn die bezorgers eigenlijk, sta je daar weleens bij stil? In deze blog, geschreven door één van onze bezorgers, geven we een kijkje in een bezorg dag en doen een ode aan onze bezorgers.

Maandagochtend staan de eerste bezorgers om 8.00 al in de starthouding. De karren vol bakken met maaltijden staan klaar in de koelcel om ingeladen te worden, zich afvragend: ‘’Waar gaat de reis vandaag naar toe?”. Team ThuysVers staat klaar om de bezorgers te helpen met het inladen van de maaltijden.

Pieter slaat mij vriendschappelijk op de schouder. ‘‘Maak er een mooie dag van, kerel!’’.
Uiteraard, een dag met een glimlach, dat is bezorgen voor Thuysvers!
Mijn auto zit vol, ik, Raymond, ga snel op pad. Vanaf Amsterdam, het thuisfront van Thuysvers, rij ik richting de afsluitdijk. Mijn eerste adres is in Dokkum.
De radio aan. Tussendoor een whatsappje van mijn lief, de lunch box gevuld met vers fruit en een smoothie.

Mensen verblijden met de door hen zelf uitgekozen maaltijden, dat is dankbaar werk.
De klant in Dokkum, mevrouw Dijkstra, is blij om mij te zien. Wat ben je mooi op tijd. Bedankt hoor!
Van Harlingen naar Leeuwarden, tot aan Groningen en Borger vandaag.
Via Assen, Dwingeloo, Appelscha, Meppel, Elburg weer richting Amsterdam.
Door het weidse landschap van het noorden van Nederland weer richting de drukte van de stad.
Klokslag 20.30 uur kom ik weer aan bij Thuysvers. Snel uitladen en hup naar huis.

Zo zien de meeste dagen er uit. Een zonnetje, blije mensen, alles verloopt vlekkeloos. Wat is dit een leuke baan!

Er zijn ook geheel andere dagen. De regenachtige herfstdagen. De dagen waarop het flink waait en regent, waardoor het verkeer vast loopt en u, als klant van ThuysVers, de dupe bent.
U ziet wellicht telkens een ander tijdstip van bezorging in uw mail verschijnen, waar blijven ze toch?
Ik wil mijn eten, ze zouden om 17.30 uur komen.
Net op tijd voor mijn diner, het vaste tijdstip waarop ik dagelijks eet.

Laatst was weer zo’n dag.
Ik reed via Rotterdam naar Brielle, over Numansdorp, Gorinchem, richting Waddinxveen. Het verkeer liep volledig vast door hevige regenval, mogelijk sneeuw, wat een flink aantal ongelukken op de weg veroorzaakte.
Dan baal je wel als bezorger.
Niet zozeer voor jezelf, wel voor je klanten.
Met een verwaaide blik en een glimlach bied ik mijn excuses aan.
Sorry dat ik zo laat ben, oponthoud in het verkeer.
Meneer Karstens, al in pyjama, begrijpt het.
Ja jongen, het was bar en boos vandaag.
Ik zag het al op het Journaal.
Wat fijn dat deze klant begrip heeft voor mijn late komst op de avond.

Ik zet de tassen vol maaltijden met alle liefde in uw koelkast of op de veranda en trotseer de grote honden op uw erf.
Of de koelbox die al bij de voordeur klaar staat, vul ik met uw maaltijden.Ik ben altijd in voor een praatje, al versta ik het dialect niet altijd even goed. Met handen en voeten komen we een heel eind.
Niemand thuis, ook de buren niet, zelfs dan breng ik vol enthousiasme uw maaltijden naar de woonwinkel op de hoek.Bent u niet in staat zelf de deur te openen, dan lopen wij toch even achterom.Komen wij met de verkeerde tassen met maaltijden bij u aan de deur, geef ons de tijd, wij lossen elk probleem op.

Soms zijn er van die dagen dat alles in het honderd loopt, zelfs dan verschijnen wij met een glimlach bij u aan de deur.

De bezorgers van Thuysvers, ze zijn van alle markten thuis.

– Raymond

Vandaag is het de ‘Dag van de Bezorger’ en willen we graag een speciaal moment nemen om onze geweldige bezorgers, waaronder Raymond, te bedanken! Hun inzet en enthousiasme maken het mogelijk dat we elke week onze klanten kunnen voorzien van verse maaltijden.

We kunnen hun harde werk niet genoeg waarderen. Dank jullie wel, toppers!

Dit artikel delen?

Ook interessant: