Menu Sluiten

De maaltijdenbox van ThuysVers

stel je eenvoudig samen

Hoe werkt het?

Stap 1:

Stel je maaltijdenbox samen

Tijd om te kiezen! Bestel nu je maaltijden voor de volgende week, zodat je een aantal dagen óf de hele week niet meer zelf hoeft te koken. Je kunt bij ons een maaltijdenbox bestellen van minimaal 4 maaltijden. Meer kan natuurlijk ook!

Woon je bijvoorbeeld met z’n vieren en wil je de komende week vijf dagen lang van onze gerechten genieten? Bestel dan 20 maaltijden, al dan niet met een lekkere extra.

Stap 2:

Selecteer een bezorgmoment

Natuurlijk komen onze bezorgers alleen langs wanneer dit jou goed uitkomt. Kies daarom een tijdvak van 3 uur, dan zorgen we dat we ons hieraan houden. Bijvoorbeeld: Maandagmiddag tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Thuis laten bezorgen is helemaal gratis!

Stap 3:

Kies een betaalmethode

Na het invullen van alle adresgegevens en het kiezen van het beste bezorgmoment kun je aangeven hoe je graag betaalt; via iDEAL, met creditcard of gewoon contant.

Stap 4:

De afspraak

De avond voor de bezorging sturen we je een SMS met daarin een tijdvak van een uur. Bijvoorbeeld: Maandagmiddag tussen 16.30 uur en 17.30 uur. Je hoeft dus gelukkig niet 3 uur op ons te wachten, maar weet precies binnen welk uur we op de stoep zullen staan. Een half uur voor aankomst, sturen we ook nog even een SMS. Dan kun je alvast plek vrijmaken in de koelkast!

Stap 5:

Aan tafel!

Na de bezorging sturen we nog een laatste bericht, met daarin wat uitleg over de bereiding van de gerechten. Geen zorgen, dit is niets ingewikkelds. We geven alleen even aan hoe en hoe lang je de maaltijden het beste kunt opwarmen. Vervolgens is het etenstijd en kun je heerlijk genieten van Pieter’s favoriete gerechten!

Heb je nog steeds een vraag? Of wil je iets uitgebreider je vraag kunnen stellen?
Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op!

Bestel 'm hier >

Bestel 'm hier

© 2020 ThuysVers | thuysvers.nl