De maaltijden van ThuysVers

zijn envoudig te kiezen

Hoe werkt het?

Stap 1:

Kies je maaltijden

Tijd om te kiezen! Bestel je maaltijden en bijgerechten voor de komende week op de maaltijden pagina. Je kan bij ons een maaltijdbox bestellen vanaf een minimum bedrag van € 25. Meer kan natuurlijk ook!

Woon je bijvoorbeeld met z’n vieren en wil je de komende week vijf dagen lang van onze gerechten genieten? Bestel dan 20 maaltijden. Vergeet niet om de lekkere extra’s zoals sappen, soepen en fruitboxen te bekijken. Ga hiervoor naar de ‘volgende stap’ in het bestelproces.

Stap 2:

Selecteer een bezorgmoment

Natuurlijk komen onze bezorgers langs wanneer dit jou het beste uitkomt. Kies daarom een tijdvak van 3 uur. Bijvoorbeeld: maandagmiddag tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Thuis laten bezorgen is helemaal gratis!

Stap 3:

Kies een betaalmethode

Na het invullen van je adresgegevens en het kiezen van het bezorgmoment kies je bij de volgende stap hoe je wenst te betalen.

Stap 4:

De afspraak

De avond voordat we jouw maaltijden bezorgen sturen we je een e-mail met daarin het uur waarop we bij je langs komen. We houden je dus op de hoogte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en je alvast plek kan vrijmaken in de koelkast!

Stap 5:

Aan tafel!

Na de bezorging sturen we nog een laatste bericht, met daarin wat uitleg over de bereiding van de gerechten. Geen zorgen, dit is niet ingewikkeld. We geven alleen even aan hoe en hoe lang je de maaltijden het beste kan opwarmen. Vervolgens is het etenstijd en kan je heerlijk genieten van jouw gekozen maaltijden!

Heb je nog steeds een vraag? Of wil je iets uitgebreider je vraag kunnen stellen?
Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op!