Onze Pieter is deze week jarig! Daarom bij elke bestelling een GRATIS witte chocolade mousse met vers zomerfruit als toetje! 🎉🎉🎉

De maaltijden van ThuysVers

zijn envoudig te kiezen

Hoe werkt het?

Stap 1:

Kies je maaltijden

Tijd om te kiezen! Bestel je maaltijden en lekkere extra’s voor de komende week op de maaltijden pagina. Je kan bij ons een maaltijdbox bestellen vanaf een minimum bedrag van € 29,95. Meer kan natuurlijk ook!

Woon je bijvoorbeeld met z’n vieren en wil je de komende week vijf dagen lang van onze gerechten genieten? Bestel dan 20 maaltijden. Vergeet niet om de lekkere extra’s zoals sappen, soepen en fruitboxen te bekijken. Ga hiervoor naar de ‘volgende stap’ in het bestelproces.

Stap 2:

Selecteer de beste dag voor bezorging

Wij doen er alles aan om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Kies bij het afrekenen daarom een bezorgdag die jou het beste uitkomt.

Stap 3:

Kies een betaalmethode

Na het invullen van je adresgegevens en het kiezen van het bezorgmoment kies je bij de volgende stap hoe je wenst te betalen.

Stap 4:

De afspraak

Je ontvangt van ons ruim voor de bezorging de tijd waarop we precies bij je langskomen, zo weet je altijd precies wanneer we voor je deur staan. Dan kan je alvast beginnen met het dekken van de tafel of wat extra ruimte vrij maken in de koelkast.

Stap 5:

Aan tafel!

Dan het opwarmen! Geen zorgen, dat is bij ons erg simpel. Dit kan in de oven of magnetron.

In de magnetron is dit 4 a 5 minuten op 600 Watt. Zet de maaltijd inclusief bakje in de magnetron. Prik wel een aantal gaatjes in het folie.

In de oven plaats je de maaltijd 30 minuten in een op 120 graden voorverwarmde oven. Je kunt de maaltijd met bakje en al in de oven zetten en hoeft geen gaatjes te prikken in het folie.

Als je de maaltijd hebt ingevroren, hou dan een dubbele verwamtijd aan. Je hoeft de maaltijd niet vooraf te ontdooien.

Heb je nog steeds een vraag? Of wil je iets uitgebreider je vraag kunnen stellen?
Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op!