De beste in gezonde maaltijden 🧡 | In heel Nederland bezorgd 🚗 | Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐️

De beste in gezonde maaltijden 🧡
In heel Nederland bezorgd 🚗
Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐

Koolhydraatarme maaltijden bestellen?

Filter op producten

Filter op maaltijden 0

Kies het type product
Volg je een dieet?
Heb je allergieën?

Kant en klare koolhydraatarme maaltijden aan huis

Als gezondste maaltijdenplatform van Nederland biedt ThuysVers de mogelijkheid om koolhydraatarme maaltijden te bestellen. Wil jij graag koolhydraatarm eten, of volg jij al een koolhydraatarm dieet, maar vind je het fijn om hierbij ondersteund te worden? Bij ThuysVers heb je wekelijks de keuze uit verschillende koolhydraatarme maaltijden, bereid door topchefs en binnen vijf minuten op tafel.

c8ed1cc8-78b2-4e81-a0b7-099ca154f681 (2)

Aan de hand van kant-en-klare koolhydraatarme maaltijden die aan huis worden bezorgd, maak je het jezelf makkelijker en leuker dan ooit.
Iedere week zetten wij een nieuw menu online met meerdere koolhydraatarme maaltijden. Dit zorgt ervoor dat het nooit saai wordt en dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het koolhydraatarm koken.
Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken tussen de heerlijke gerechten op het menu en dan verschijnt onze bezorger snel bij je op de stoep met een tas vol koolhydraatarme maaltijden.
Even opwarmen en smullen maar!

Happy woman pasta dish

De voordelen van koolhydraatarme maaltijden bestellen bij ThuysVers:

  • Koolhydraten leiden tot pieken in je bloedsuikerspiegel. Door je koolhydraatinname te verminderen blijft je bloedsuikerspiegel onder controle, verbrand je meer vet en heb je meer energie
  • Koolhydraatarm eten zorgt voor gewichtsverlies zonder honger te lijden
  • Wij koken én bezorgen de maaltijden zodat je niet zelf hoeft na te denken over wat je op tafel zet én we stellen een perfect gebalanceerd koolhydraatarm menu samen

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Het woord zegt het eigenlijk al. Een koolhydraatarm dieet beperkt de inname van koolhydraten. De koolhydraten worden vervangen door gezonde vetten en eiwitten. Het koolhydraatarm dieet kan jou ondersteunen bij het behalen van verschillende gezondheidsdoelen, een bepaald gewicht of een gezondere levensstijl in het algemeen. 

Het volgen van het koolhydraatarm dieet zorgt ervoor dat je lichaam in ketose gaat. In ketose leert jouw lichaam efficiënter te worden in vetverbranding voor energie. Daarnaast neemt je eetlust en je verlangen naar suiker op den duur af.

Omdat koolhydraatarm eten voor veel mensen lastig vol te houden is, door de beperkingen en inspiratieloosheid, is ThuysVers er om je te ondersteunen. 

Met een wekelijks wisselend menu van verschillende koolhydraatarme maaltijden die we aan huis bezorgen, zijn jouw doelen binnen handbereik. Laten we ze samen behalen!

Veelgestelde vragen

Ja, alle koolhydraatarme maaltijden van ThuysVers voldoen aan de normen van dit dieet. Zorg er bij het bestellen van losse maaltijden voor dat je maaltijden kiest met het koolhydraatarme label. Bestel je een week- of maandbox? Dan zorgen wij er zelf voor dat het goedkomt.

Onze maaltijden worden geselecteerd door topchefs en diëtisten, die daarbij streven naar een zo gevarieerd mogelijk pakket. Daarbij wordt gebruik gemaakt van super verse ingrediënten waardoor alle smaken zo goed mogelijk tot hun recht komen.

ThuysVers bezorgt verse, kant-en-klaar maaltijden aan huis. Hierdoor kom jij niet steeds oog in oog te staan met de beperkingen van het koolhydraatarm boodschappen doen en koken. Naast losse maaltijden hebben we ook een bundel (de lekker-in-je-lijf bundel) die jou verder ondersteunt met recepten en tips voor ieder moment van de dag.

Nee, de maaltijden worden allemaal vers en worden daarom gekoeld aan huis bezorgd. Wil je de maaltijden langer bewaren dan dat de ‘tenminste houdbaar tot-datum’ voorschrijft? Dan kun je ze zelf invriezen. De maaltijden zijn dan tot 30 dagen houdbaar.

Opzoek naar een andere vraag? Ga naar FAQ

Totaal: 0,00
Minimum bestelbedrag € 34,95,-
Nog 34,95
Nog 34,95