MenuSluiten

Maak kennis..

met de kwaliteit van ThuysVers!

Over ons

Thuysvers werd eerder in 2020 opgericht door Pieter, vanuit een wens om gezond en makkelijk te combineren. Hij merkte in zijn omgeving dat koken er bij veel mensen nog wel eens bij inschiet en dat gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis niet altijd makkelijk te vinden zijn. En daar moest verandering in komen!

Als zoon van een groenteboer is Pieter altijd omringd geweest met verse producten, gezonde maaltijden en vooral heel veel groenten.

“De kennis en passie die ik vanuit mijn familie heb meegekregen wil ik al lange tijd met de wereld delen. Ik word dolblij van lekker eten, nieuwe recepten, lokale producten en vooral van heel veel groenten. Met de wens om dit voor iedereen beschikbaar te maken, is Thuysvers in het leven gekomen.”

Het Thuysvers team bestaat inmiddels uit een enthousiaste groep van voedselliefhebbers, top koks en enthousiaste bezorgers. Elke week stelt Pieter met het team een heerlijk weekmenu samen, waarna de koks de keuken induiken en de bezorgers hun ronde maken langs alle blije klanten. Bezorgen doen we namelijk zelf, want dat vinden we veel te leuk!

Sinds de start van Thuysvers zijn we razendsnel gegroeid. We breiden ons bezorggebied daarom continu uit en koken elke week meer maaltijden. Dit betekent steeds meer tevreden mensen aan de deur, en daar doen we het voor!

“Jullie glimlach, feedback en ideeën op social media maken het werk nog leuker.”

Wil jij onze gezonde maaltijden aan huis ook een proberen? Bestel hieronder je maaltijdenbox.

Sinds kort zijn er ook ThuysVers cadeaubonnen beschikbaar. Bestel via onderstaande knop jouw cadeaubon.

Gezond

Thuysvers kiest voor natuurlijk!
We gebruiken alleen onbewerkte producten die vol zijn van hun
eigen smaak.

Vers & Eerlijk

Onze groenten kopen we zo veel mogelijk seizoensgericht in. Uiteraard allemaal vers.

Reviews

John & Trudy

"Hoi Pieter en Tim van Thuysvers. Wij willen jullie meegeven dat wij ontzettend genieten van jullie heerlijke en gezonde maaltijden. Elke keer denken we "Dit hadden we zelf niet lekkerder kunnen maken". Bedankt jongens en tot snel!"

Simone

"Na een lange dag werken voor ons is het een hele opgave om naast het runnen van een gezin ook nog eens een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Omdat wij met ons gezin aan vaste eettijden zijn gebonden, bieden jullie een perfecte oplossing! Met jullie lekkere maaltijden kunnen wij gevarieerd en gezond eten en hoeven wij niet meer de deur uit voor boodschappen."

Michiel & Terry

"Wij willen gewoon elke dag weer lekker & gezond eten maar hebben er eigenlijk te weinig tijd voor om dit elke keer weer op tafel te krijgen. Daarom bestellen wij ThuysVers en daar genieten we elke week weer van!"

Bestel 'm hier >

Bestel 'm hier

© 2020 ThuysVers | thuysvers.nl