Onze Pieter is deze week jarig! Daarom bij elke bestelling een GRATIS witte chocolade mousse met vers zomerfruit als toetje! 🎉🎉🎉

Over ThuysVers

Wie zijn wij?

Ik kom uit een familie van groentemannen, waarbij het gezonde en lekkere eten met de paplepel is ingegoten. De kennis en passie die ik vanuit mijn familie heb meegekregen wil ik al langere tijd met meer mensen delen. Ik word namelijk dolblij van lekker eten, nieuwe recepten, lokale producten en vooral van heel veel groenten.

Toen ik in mijn omgeving steeds vaker merkte dat koken er bij veel mensen nog wel eens bij inschiet en dat betaalbare en gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis niet altijd makkelijk te vinden waren, is begin 2020 ThuysVers ontstaan.

Het ThuysVers team bestaat inmiddels uit een enthousiaste groep van voedselliefhebbers, top koks en enthousiaste bezorgers. Elke week stel ik samen met het team een heerlijk weekmenu samen, waarna de koks de keuken induiken en de bezorgers hun ronde langs alle klanten maken. Het maakt mij trots en blij om de glimlach, feedback en ideeën van onze vaste ThuysVers’ers te zien aan de deur of op social media! Dit geeft ons onwijs veel motivatie om door te gaan en nog meer mensen blij te maken met gezond en lekker eten!

ThuysVers groeit hard
Sinds de start van ThuysVers zijn we gegroeid als kool. Inmiddels bezorgen we door heel Nederland en daar zijn we ontzettend trots op. Dit betekent namelijk dat iedereen kan genieten van gezond en lekker eten, zonder moeite. De tevreden klanten aan de deur, en dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen!

Gezonde groetjes,

Pieter en Team ThuysVers

PS. Wil jij dat mijn team en ik binnenkort ook voor jou koken en bij je voor de deur staan? Bestel hieronder je maaltijden.

Gezond

Altijd een bord vol met minimaal 300 gram groente per portie en zo min mogelijk gebruik van zout en andere toevoegingen.

Vers & Eerlijk

Onze groenten kopen we zo veel mogelijk seizoensgericht in. Uiteraard allemaal vers van lokale boeren en leveranciers.