Kerstmenu 2025
Complete kerstmaaltijden
Rundvleesstoof met rodekool
400 g / 550 g
Kerstige rundvleesstoof met gratin uit de oven en frisse rodekool met appel.
Portobello met zoete aardappel friet
Vega
400 g / 550 g
Gevulde portobello met een vegetarische vulling, geserveerd met krokante zoete friet en haricots verts.
Varkenshaas met roseval en haricotsverts
Koolhydraatarm
400 g / 550 g
Malse varkenshaas met romige champignonsaus, geroosterde roseval / knolselderij en haricots verts.
Visstoof met puree en vergeten groentenmix
Koolhydraatarm
400 g / 550 g
Romige visstoof met romige puree en een kleurrijke mix van vergeten groenten.
Wildstoof, zoete aardappelfriet en witlof ham & kaas
400 g / 550 g
Heelrijke wildstoof met zoete aardappelfriet en witlof met ham en kaas
Coq au vin met rosevalaardappels en spruitenmix
Koolhydraatarm
400 g / 550 g
Kipstoof met rode wijn, roseval aardappels of knolselderij blokjes en spruitenmix
Paddenstoelenstoof met aardappelgratin en ratatouille
400 g / 550 g
Vegetarische stoof met een heerlijke ratatouillemix en gratins uit de oven
Voorgerechten
Carpaccio bonbon
1 persoon
Carpaccio bolletje gevuld met pulled pork
Eendenham roll
1 persoon
3 eendenham rolletjes met abrikozen chutney
Zalm dome
1 persoon
Zalmbolletje gevuld met roomkaas
Vlees- / vis- / vega gerechten
Wildstoof
300 g / 600 g
Vegetarische stoof met paddenstoelen
Visstoof
300 g / 600 g
Heerlijke visstoof met wortel
Coq au vin
300 g / 600 g
Kip in rode wijn saus volgens Frans recept
Groenten
Rode kool met appel
Vega
400 g / 800 g
Zoetzure rodekool met gebakken appel.
Ratatouille
Vega
400 g / 800 g
Mediterrane groentemelange
Garnituren
Knolselderijpuree
Vega
400 g / 800 g
Luchtige puree met boter
Desserts
MonChou toetje
1 persoon
Romige MonChou met kersen en knapperige koek.
Appel–rozijn crumble
1 persoon
Warme crumble met appel, rozijn en krokante topping.
Lemoncurd–mango trifle
1 persoon
Frisse trifle met mango, lemoncurd en luchtige room.