LET OP: Vanwege het Paasweekend hebben wij tijdelijk aangepaste bezorgdagen. We willen je vragen daarom goed op te letten en de juiste bezorgdag te selecteren.

ThuysVers bekend van Dragons Den!

Heb je de pitch gezien van Pieter bij Dragons Den en wil je meer informatie over ThuysVers? Dan ben je hier op het juiste adres!

Het verhaal van ThuysVers

Ik kom zelf uit een familie van groentemannen, waarbij gezonde en lekker eten met de paplepel is ingegoten. De kennis wat ik vanuit mijn familie heb meegekregen wil ik al een lange tijd met meer mensen delen. Tijdens mijn carrière op de Zuidas merkte ik de behoefte aan gezond en lekker eten. Op dat moment richtte ik ThuysVers op samen met mijn vader om Nederland van gezond en lekkere maaltijden te voorzien! Het ThuysVers team bestaat inmiddels uit een enthousiaste groep maaltijd liefhebbers, top koks en bezorgers. Elke week stellen wij een heerlijk weekmenu samen om deze samen te bereiden en te bezorgen aan onze klanten. Ook voor klanten met een gluten of lactose allergie of verschillende diëten zoals koolhydraat arm, vegan of vegetarisch.

In Dragons Den heb ik met trots mijn bedrijf mogen laten zien aan Nederland. Ik hoop dat wij jou ook mee mogen helpen om een stukje gezonder te leven!

Hoe werkt het?

Kies je maaltijden en allerlei lekkere extra’s voor aankomende week op de maaltijden pagina. Je kan al maaltijden bestellen vanaf een minimumbedrag van € 25,- .

Tijdens het bestelproces kan je een bezorgmoment uitkiezen wat jou het beste uitkomt. Op de dag van het bezorgmoment ontvang je ruim van te voren de exacte tijd waarop we langskomen, zo weet je altijd wanneer we voor je deur staan