De beste in gezonde maaltijden 🧡 | In heel Nederland bezorgd 🚗 | Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐️

De beste in gezonde maaltijden 🧡
In heel Nederland bezorgd 🚗
Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐

WORD MEDE-EIGENAAR

Van Nederlands gezondste maaltijdenplatform

Omzetgroei in twee jaar tijd
0 %
Terugkerende klanten
0 %
Unieke gebruikers
0 +
Video afspelen
Bezorging bij klant

Gezonde en lekkere kant-en-klaar maaltijden voor iedereen

Werk, sport, kinderen, verjaardag, sociale aangelegenheden… Een gezonde avondmaaltijd kan een uitdaging zijn. Wij begrijpen dat als geen ander én we bieden de oplossing. Het is onze missie om gezond, makkelijk en lekker eten voor iedereen toegankelijk te maken.

Bezorging bij klant
foto 1
foto 1

Sharefunding via Broccoli

Voor het ondersteunen van onze verdere groei werken we samen met – hoe kan het ook anders – sharefundingplatform Broccoli. Met deze eenmalige campagne willen we minimaal €500.000 ophalen via de verkoop van eigendomscertificaten van ThuysVers.

Waarom deze campagne?

Sinds onze oprichting in 2020 hebben we ruim 500.000 kant-en-klaar maaltijden bezorgd. De afgelopen twee jaar is onze omzet met 551% gegroeid en dit jaar zijn we sinds kort winstgevend. Nu is het tijd om door te pakken!

Community building

Door onze klanten aan boord te halen bouwen we een nog sterkere klant- en merkloyaliteit en maken we Nederland samen gezonder!

Kapitaal

Nieuw kapitaal zorgt ervoor we dat kunnen investeren in nieuwe producten, een versteviging van ons keukenteam, het abonnements model en nieuwe bezorghubs. Alles voor een nog betere klantbeleving!

Zichtbaarheid

Door onze klanten en andere stakeholders mede-eigenaar te maken vergroten we onze naamsbekendheid en onze zichtbaarheid in de markt en investeren we samen in groei!

foto 1

Focus op kwaliteit

Drie jaar na onze oprichting staat er nu een schaalbaar platform waarbij we gebruik maken van lokale keukens die focus hebben op kwaliteit en gezondheid, en onze klanten centraal stellen. De bezorging van onze maaltijden hebben we volledig zelf in handen en werkt als verlengstuk van onze sterke klantrelatie en -ervaring.

Ondertussen weten we hiermee het ideale scenario in de wereld van kant-en-klare maaltijden te realiseren: wekelijks een volledig nieuw menu met meer dan 50 maaltijden, vers bereid voor elke bestelling!

foto 1
DSC03024 (1)
DSC03024 (1)

Onze visie en filosofie

De werkwijze om op basis van bestelling te produceren biedt niet alleen de beste & meest verse ervaring voor onze klanten, maar ondersteunt ook ons zero-waste beleid. Dit is onze manier om bij te dragen aan een gezondere en duurzamere wereld!

Hiermee zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de wereld van kant-en-klare maaltijden. We onderscheiden ons van de concurrentie met onze gouden formule: een groentefilosofie van minimaal 300 gram groenten per portie van 550 gram.

Een aantal van onze maaltijden

Onze drie ijzersterkte beloftes:

1. Gezondheid voorop

Altijd minimaal 300 gram groente per portie. Zo zorgen we dagelijks voor jouw aanbevolen hoeveelheid groente en zal je altijd een gezond en voldaan gevoel krijgen.

2. Lekker

Onze maaltijden zijn gezond én heerlijk. Met ons wekelijks wisselende menu zorgen onze koks ervoor dat elke maaltijd weer een feestje is!

3. Gemak

Wij bezorgen jou gemak met meer dan 50 nieuwe maaltijden per week. Kies jouw favoriet en laat het bezorgen op het moment dat jou het beste uitkomt, altijd met een glimlach!

Het team waarmee we die beloftes waarmaken

Pieter Duijs

Oprichter & Chef keuken

Lois Dekker

Chef Marketing

Sam du Bruin

Chef Logistiek

Milou de Groot

Chef Klantenservice

Tarik Makran

Chef Data

Ilse Grootjes

Chef Design

Silvan Bogers

Chef Warehouse

Marcus Leloux

Chef Emails

Waarom investeren in ThuysVers?

Omdat wij groeien als kool! Kijk zelf maar.

 • De afgelopen twee jaar zijn we met 551% gegroeid en er is nog een enorm opwaarts potentieel.
 • Onze omzet is in 3 jaar tijd gegroeid naar bijna €3 miljoen per jaar.
 • We verwachten de komende jaren te blijven groeien naar een omzet van €21 miljoen in 2028 met een bruto winst van ongeveer €2 miljoen.
 • Onze groentefilosofie, de kwaliteit van onze maaltijden en de resulterende klantbeleving zorgen voor een terugkeringspercentage van 93% per week.

Geloof ons niet, geloof hun

Bezorging bij klant

Onze sociale impact

ThuysVers draagt bij aan sociale impact door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ouderen en studenten in te zetten voor het bezorgen van maaltijden. Het dragen van ons uniform maakt het hen makkelijker om in contact te komen en helpt ons bij het verminderen van eenzaamheid, gewoon door een gezellig praatje aan de deur aan te moedigen.

Bezorging bij klant

Prestaties waar wij trots op zijn

Gezonde, makkelijke en lekkere maaltijden bezorgd
0 +
kg voedelverspilling tegen gegaan
0 +
kg verse groente verkocht
0 +
Wekelijks terugkerende klanten
0 %

Voortgang sharefunding

Aandelen verkocht 85%

Reserveer aandelen en word mede-eigenaar!

Naam(Vereist)

Download onze bedrijfspresentatie en bekijk ons avontuur!

Naam(Vereist)

De groentewinkel van Aad Duijs

Iedereen begint ergens. Voor Pieter,, zoon van een groenteboer, begon het in de winkel van zijn vader. Toen hij daar zag hoeveel klanten er elke dag terugkwamen voor kant-en-klaar maaltijden vol groente was dat voor Pieter een openbaring: hier lag een kans.

Dit was een mogelijkheid om Nederland te laten ervaren hoe lekker het is om ‘s avonds zonder koken een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met die gedachte startte hij in 2020 met ThuysVers.


Elke dag bereidde hij in zijn vaders winkel – met hulp van familie – verse, smakelijke maaltijden vol groenten. Vervolgens ging hij persoonlijk de weg op om de maaltijden te bezorgen. En zo begon het…

Veelgestelde vragen

Over Thuysvers

ThuysVers is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van gezonde en kant-en-klare maaltijden. Met een sterke nadruk op het gebruik van verse groenten in de maaltijden en het streven naar gezondheid, gemak en smaak weten zij en een uniek aanbod te combineren.

ThuysVers werd opgericht door Pieter Duijs. Het idee voor het bedrijf ontstond toen Pieter merkte dat veel mensen moeite hadden met het vinden van gezonde avondmaaltijden, en hij inspiratie opdeed in de groentewinkel van zijn vader. Hij begon ThuysVers in 2020 vanuit zijn vaders groentewinkel en heeft het bedrijf sindsdien laten groeien.

ThuysVers onderscheidt zich door drie belangrijke beloftes:

 1. Gezondheid voorop: We garanderen minimaal 300 gram groente per portie in onze maaltijden, met de nadruk op verse en lokale seizoensgroenten.
 2. Gemak: We bieden een breed scala aan keuzes, variërend van menu-opties tot geschiktheid voor verschillende dieetbehoeften. Bovendien leveren we de maaltijden persoonlijk aan huis.
 3. Lekker: Naast gezondheid streven we ernaar om maaltijden heerlijk te maken, met getalenteerde koks die dagelijks hun best doen om smaakvolle gerechten te bereiden.

Thuysvers onderscheidt zich als een duurzame onderneming door een combinatie van sociale en milieugerichte initiatieven:

 • Sociale Impact:
  Inclusieve Werkgelegenheid: ThuysVers biedt kansen aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor ze de gemeenschap verrijken met diverse perspectieven en ervaringen. Dit draagt bij aan een meer inclusieve werkomgeving en sociale gelijkheid.
 • Sociale Connectie:
  Het bedrijf ziet bezorging niet alleen als een transactie, maar als een mogelijkheid om sociale interacties te bevorderen. Het regelmatig bezorgen van maaltijden verhoogt het welzijn van klanten en draagt bij aan menselijke verbindingen.
 • Milieu-impact:
  Voedselverspilling verminderen: Thuysvers heeft een zero waste-beleid geïmplementeerd om voedselverspilling te minimaliseren. Ze produceren maaltijden alleen op basis van bestellingen, wat resulteert in een efficiënt gebruik van grondstoffen en een lagere impact op het milieu.
 • Lokale Ondersteuning:
  Het bedrijf werkt nauw samen met lokale boeren en leveranciers, wat niet alleen de lokale economie stimuleert, maar ook de ecologische voetafdruk verkleint door het verminderen van langeafstandstransport.
 • Duurzaam Productieproces:
  ThuysVers heeft een doordacht zero waste-beleid in elk aspect van hun productieproces geïntegreerd. Dit ethos heeft tot doel de impact op het milieu en de afhankelijkheid van materialen te verminderen, wat bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen (SDG 12).

In het kort is ThuysVers duurzaam door zowel maatschappelijke als milieugerichte initiatieven na te streven. Ze richten zich op het verminderen van voedselverspilling, het creëren van inclusieve werkgelegenheid en het bevorderen van sociale connecties, terwijl ze ook samenwerken met lokale leveranciers om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Deze aanpak maakt ThuysVers uniek en draagt bij aan een positieve verandering in zowel de maaltijdenindustrie als de samenleving als geheel.

Investeren in ThuysVers biedt de mogelijkheid om de groei van een bedrijf te ondersteunen dat gezonde kant-en-klaar maaltijden aanbiedt en tegelijkertijd duurzaamheid en sociale impact hoog in het vaandel heeft staan. Het investeringsgeld zal worden gebruikt voor zaken zoals het verbeteren van verpakkingen, het uitbreiden van logistieke hubs en het vergroten van de naamsbekendheid, wat de groei en positieve impact van het bedrijf zal versterken.

Jouw investering in ThuysVers ondersteunt niet alleen de groei van het bedrijf, maar draagt ook bij aan de missie van het bedrijf om voedselverspilling te verminderen, kansen te bieden aan mensen die moeilijk aan werk komen, en eenzaamheid te verminderen door sociaal contact aan te moedigen. Het bevordert ook de toegang tot gezonde maaltijden voor mensen die behoefte hebben aan gemak en gezondheid in hun dagelijkse leven.

ThuysVers heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt, met een omzetgroei van 551% in de afgelopen twee jaar en een loyale klantenbasis. Met investeringen willen ze hun groei verder stimuleren, hun naam bekender maken, hun verpakkingen verbeteren en hun logistieke hubs uitbreiden om een nog duurzamer bedrijfsmodel te creëren. Het exacte groeipotentieel is afhankelijk van de investeringen en de marktvraag naar hun gezonde kant-en-klaar maaltijden.

Scroll naar beneden voor meer vragen en antwoorden

Over Investeren

Wanneer je investeert in Thuysvers, koop je een certificaat van aandeel van Stichting Administratiekantoor Thuysvers van Thuysvers B.V.
Officieel koop je geen aandeel, maar een certificaat dat vergelijkbaar is met een aandeel. Door een certificaat te kopen, word je economisch mede-eigenaar van Thuysvers en heb je recht op dividend (winstuitkering) als het management van Thuysvers B.V. en de aandeelhoudersvergadering dit goedkeuren.
Daarnaast kun je profiteren van eventuele waardestijgingen van de certificaten.

Stichting Administratiekantoor (STAK) Thuysvers kan worden gezien als een “tussenpersoon” die optreedt als beheerder van de aandelen. Een STAK scheidt het stemrecht van het winstrecht, wat betekent dat je als investeerder geen stemrecht hebt maar wel kunt deelnemen aan het succes van Thuysvers.

Thuysvers verkoopt een deel van haar aandelen om haar merk en visie verder te verspreiden. De opgehaalde gelden zullen als volgt worden besteed:

 1. Groei
 2. Proces- & productverbetering
 3. Duurzaamheid tegen lage kosten

Het vergroten van onze zichtbaarheid en klantenbereik

 • Investeringen in online- én offline marketing
 • Het versterken van ons marketing team
 • Versterken van de ThuysVers community, mede door deze investeringsronde

Innovatie & Beleving

 • Investering in nieuwe producten en productlijnen voor nóg meer variatie!
 • Versteviging van ons product- en keukenteam„
 • Lancering van ons abonnementsmodel en verbetering van ons platform voor nog een betere klantbeleving

Innovaties voor een groenere toekomst

 • Lancering van vijf nieuwe bezorghubs in Nederland om kosten te verlagen en C02- uitstoot te verminderež
 • Introductie van een nieuwe verpakkingsvrije productlijn met als doel plasticvrij te zijn tegen het einde van 2024 „

Wij streven naar transparantie in onze campagne en vinden het belangrijk om duidelijkheid te verschaffen over de waardering. Onze adviseurs en specialisten hebben de waarde van Thuysvers B.V. berekend op basis van de business case voor de komende 5 jaar. 

Na gebruik te hebben gemaakt van de discounted free cash flow-methode en de market multiples-methode is de pre-money waardering van het eigen vermogen van Thuysvers vastgesteld op €6,5 miljoen.

Hoewel Broccoli geen verantwoording aflegt over de waardering van de aandelen, zorgen zij er wel voor dat de waardering acceptabel is en als deze niet wordt geaccepteerd door het management van Broccoli, gaan we in gesprek. We streven naar consensus over de waardering totdat een acceptabel niveau is bereikt. Meer weten over de waardering? Download de waardering van de onderneming hier.

Het doel van Thuysvers is om minimaal €500.000 en maximaal €1.000.000 aan groeikapitaal op te halen. Om dit te bereiken worden er minimaal 125.936 en maximaal 250.873 certificaten uitgegeven voor €3,99 per stuk, wat overeenkomt met minimaal 7,13% en maximaal 13,26% eigendom van Thuysvers. Met een investering van €1.000. ontvang je als investeerder 251. certificaten.

Vanaf 26 november 2023 is het mogelijk om te investeren in Thuysvers en mede-eigenaar te worden vanaf €500. Voordat de investeringsronde begint, heb je de mogelijkheid om certificaten te reserveren. Dit geeft je, samen met andere reserveerders, de exclusieve mogelijkheid om je reservering gedurende 48 uur in te wisselen. Na deze periode is het voor iedereen mogelijk om in Thuysvers te investeren.

De verkoop van certificaten wordt gefaciliteerd via het Broccoli-platform, dat zich richt op duurzame bedrijven in de voedsel- en landbouwsector. Het platform brengt ondernemers en investeerders samen en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun aandelenkapitaal in te zetten voor duurzame groei.

Zodra je certificaten van Thuysvers hebt gekocht, ontvang je een e-mail van Broccoli ter bevestiging van je succesvolle transactie. Deze e-mail dient als bewijs van jouw investering en bevat informatie over jouw aankoop voor eigen administratie. De certificaten zijn vervolgens zichtbaar in je dashboard. Ook de administratie van jouw certificaten verloopt via Broccoli.

De verkoop van aandelen is mogelijk zodra de “tijdslot”-periode is verstreken. In het geval van Thuysvers is de tijdslot periode 730 dagen (2 jaar). Daarom kun je vanaf 13-11-2025 je aandelen te koop aanbieden.

Het prikbord, waar je aandelen kunt aanbieden aan andere mede-eigenaars, werkt als volgt: Wanneer je besluit om je aandelen te verkopen, kun je ze aanbieden aan andere Broccoli-gebruikers op het prikbord. Het is niet zoals een effectenbeurs waar een “verkooporder” kan worden geplaatst en automatisch wordt uitgevoerd.

Thuysvers bepaalt het bereik waar binnen een aanbod kan worden geplaatst. Dit bereik is gebaseerd op de meest recente waardering van het bedrijf, die op zijn beurt is afgeleid van de meest recente financiële prestaties en het marktsegment. Als verkoper bepaal je de verkoopprijs binnen de opgegeven bandbreedte. Potentiële kopers kunnen biedingen plaatsen en uiteindelijk is het aan jou om het gewenste bod te accepteren.

Broccoli rekent transactiekosten van 2,5% van het totale verkoopbedrag aan jou als verkoper bij de verkoop van aandelen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het rendement van een investering nooit van tevoren kan worden vastgesteld. Als mede-eigenaar zijn er echter twee manieren waarop je mogelijk rendement kunt behalen:

 • Dividenduitkering: Dit wordt elk jaar bepaald nadat de jaarrekening is vastgesteld. Tijdens de aandeelhoudersvergadering beslist het bestuur van Thuysvers of de winst wordt uitgekeerd of opnieuw in Thuysvers wordt geïnvesteerd.
 • Winst uit de mogelijke verkoop van jouw certificaten: Wanneer er waarde wordt toegevoegd aan Thuysvers, zal dit invloed hebben op de inkomsten, resultaten en dus de waarde van de certificaten die je hebt gekocht.

Nee, er zijn geen kosten voor jou als koper wanneer je certificaten koopt via het Broccoli platform. Transactiekosten of emissiekosten worden in rekening gebracht aan de verkoper, in dit geval aan Thuysvers.

Let op: Als je besluit jouw certificaten te verkopen, ben je als verkopende partij verantwoordelijk voor de transactiekosten. Deze bedragen 2,5% per transactie op basis van het verkoopbedrag voor administratieve verwerking. De koper betaalt wederom geen kosten.

Als certificaathouder ben je volledig vrijgesteld van enige aansprakelijkheid. Daarom kun je als belegger in Thuysvers niet verantwoordelijk worden gehouden voor beslissingen van Thuysvers in het verleden of in de toekomst.

Er zijn altijd risico’s verbonden aan een investering, dus het is belangrijk om alleen te investeren met geld dat je je kunt veroorloven te verliezen. Thuysvers houdt rekening met risico’s die de financiële prestaties en de waarde van Thuysvers negatief kunnen beïnvloeden. Deze negatieve effecten kunnen ook gevolgen hebben voor de waarde van jouw certificaten.

De algemene risico’s waar Thuysvers mee te maken heeft zijn als volgt:

 • De omzet kan achterblijven bij de verwachtingen, zelfstandig of in combinatie met hogere kosten, waardoor de winst lager uitvalt dan verwacht.
 • Het verlies van buitenlandse leveranciers.
 • Het vertrek of overlijden van de oprichter(s).

In de Essentiële Beleggersinformatie, te vinden onder “Documentatie” op het Broccoli platform, vind je meer uitleg over deze risico’s. Thuysvers gaat dieper in op de specifieke risico’s en voorzorgsmaatregelen met betrekking tot deze risico’s.

Scroll naar beneden voor meer vragen en antwoorden

Over Administratie

Voor eigen administratie ontvang je direct na aankoop een investeringsbewijs. Daarnaast biedt Broccoli de mogelijkheid om op elk moment van de dag je transactie(s) te exporteren.

Op 1 januari van elk nieuw jaar kun je ook jouw jaaroverzicht van het Broccoli platform exporteren. Dit overzicht bevat het aantal certificaten dat je bezit in elk bedrijf en hun respectievelijke waarde. Je kunt deze informatie gebruiken voor je eigen administratie of voor je belastingaangifte.Voor vragen over de administratie van jouw certificaten kun je contact opnemen met Broccoli door te mailen naar support@broccoli.eu.

Als je investeringen hebt, moet je de waarde van je investeringen aangeven. De beleggingen op Broccoli vallen niet onder “groene beleggingen”, dus je kunt er geen extra vrijstelling of extra belastingkrediet voor krijgen.

Een deel van je vermogen is vrijgesteld van belasting, dit heet het heffingsvrij vermogen. De waarde van de certificaten valt in box 3 (inkomen uit sparen en beleggen), die een minimale heffingsvrije drempel heeft van €57.000 (en €114.000 als je een fiscale partner hebt) in 2023. Je kunt een tool van de belastingdienst gebruiken, die je hier kunt vinden, om je box 3-inkomen te berekenen. Echter moet je wel belasting betalen over je inkomen uit vermogen. In het geval van een investering als deze hebben we het over “Beleggingen/overige activa” en is het belastingtarief 6,17%. In 2023 betaal je 32% belasting over het tarief van 6,17% op het totaal behaalde rendement in 2023.

Voor meer informatie over hoe je je Box 3-waarde berekent, kun je hier terecht.

Dit is geen belastingadvies en we raden altijd aan om contact op te nemen met je belastingadviseur of je eigen onderzoek te doen.

Ja, dat is mogelijk. Om een bedrijfsinvestering te doen op het Broccoli platform, moet je een bedrijfsaccount aanmaken en de investering doen via je zakelijke bankrekening. Na een succesvolle betaling heb je een zakelijke investering gedaan. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met support@broccoli.eu.

Belasting is afhankelijk van je specifieke situatie. Over het algemeen zijn de opbrengsten van je investering belastbaar onder de vennootschapsbelasting. Zowel ontvangen dividenden als gerealiseerde vermogenswinsten zijn belastbaar inkomen voor het bedrijf en onderworpen aan vennootschapsbelasting. Het tarief van de vennootschapsbelasting is 19% voor winsten tot €200.000 en 25,8% voor winsten boven die drempel in 2023.

Bij dividenduitkeringen wordt ook bronbelasting ingehouden, die kan worden verrekend als voorschot op de verschuldigde vennootschapsbelasting.

Dit is geen belastingadvies en we raden altijd aan contact op te nemen met je belastingadviseur of je eigen onderzoek te doen.

Ja, de Stichting Administratiekantoor Thuysvers is een Nederlandse entiteit die is opgericht en geregistreerd bij Elements of Legal in Amsterdam en valt onder de Nederlandse wetgeving. Meer informatie over de financeringsronde en relevante wet-en regelgeving tref je in het Essentiële Beleggers Informatiedocument.
Je kunt dit document vinden onder de sectie “Documentatie” op het Broccoli platform. Lees dit document zorgvuldig voordat je jouw investering afrondt.