De beste in gezonde maaltijden 🧡 | In heel Nederland bezorgd 🚗 | Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐️

De beste in gezonde maaltijden 🧡
In heel Nederland bezorgd 🚗
Beoordeeld met een 4,9 uit 5 ⭐

De gezonde maaltijdenmuur

Snelle en gezonde maaltijdopties voor jouw team

Snelle en gezonde maaltijdopties voor jouw team

Onze gezonde maaltijdenmuur is dé innovatieve oplossing voor gezonde maaltijden op jouw werk. Wil je jouw team ontzorgen in een wereld waarin tijd schaars is en gezond eten essentieel wordt? 

Onze slimme koelkast met vers bereide maaltijden is direct beschikbaar voor jouw bedrijf en draagt naast gemak bij aan het welzijn van jouw personeel. 

Onze gezonde maaltijdenmuur is dé innovatieve oplossing voor gezonde maaltijden op jouw werkplek. Wil je jouw team ontzorgen in een wereld waarin tijd schaars is en gezond eten essentieel wordt? Onze slimme koelkast met vers bereide maaltijden is direct beschikbaar voor jouw bedrijf en draagt naast gemak bij aan het welzijn van jouw personeel. 

MAN cta (3)


Wat biedt de gezonde maaltijdenmuur jouw team?

1. Gemak en welzijn óók buiten werk

Met de muur een extra stap in het ontzorgen van jouw personeel door hen op én ook buiten werk een gezonde en lekkere maaltijd te kunnen bieden. Je biedt op die manier een stuk gemak en tijdsbesparing, maar ook een stap richting gezonde voeding, wat beide zal bijdragen aan het welzijn van jouw personeel. 

2. Kwaliteit

Onze maaltijden zijn vers bereid en ook nog eens super lekker. Jouw team heeft de keuze uit alle soorten maaltijden met bijvoorbeeld vlees, vis en vega(n) maar ook koolhydraatarm, lactosevrije en eiwitrijk. Op basis van jouw wensen  en naar smaak van het team zullen we samen de koelkast invullen. Zo voorkom je de ongezonde, kant-en-klare opties na werk vanwege gebrek aan tijd, energie of zin om te koken. 

SPERZIE- zonder tekst
waar-zijn-wij-goed-in-8-e1687509792821-300x300

3. Volledige service

Jullie tijd is kostbaar, dus zorgen wij voor alles, van vullen tot schoonmaken en het monitoren van de koelkast. Door slimme technologie is er altijd genoeg voorraad en ruil je gezonde maaltijden in voor gelukkige werknemers! ThuysVers heeft een reguliere klantenservice ook bereikbaar voor de Gezonde Maaltijdenmuur, waar je op elk moment van de dag geholpen wordt. 

Hoe werkt het?

Het plaatsen van de slimme koelkast is eenvoudig! Het enige wat we nodig hebben is een stopcontact en 1 vierkante meter beschikbare ruimte. Wij zorgen ervoor dat de koelkast vanaf dag één is geïnstalleerd, klaar is voor gebruik en  jouw personeel 24/7 kan voorzien van onze gezonde maaltijden. 

Het implementatietraject bestaat uit een proeverij van onze maaltijden, gevolgd door een prijsafstemming (vergoeding werkgever/werknemer) en de inrichting van de applicatie.

Ontwerp zonder titel

Wat zeggen onze gebruikers?

Je kunt onze gezonde maaltijdenmuur vinden op verschillende locaties in heel in Nederland. Hetgeen wat hen voor allemaal geldt: de werknemers staan voorop. Wil je een extra voordeel bieden voor jouw personeel? Bij onze klanten is gebleken dat de Gezonde Maaltijdenmuur daar een goede uitkomst voor is. 

Wat zeggen onze gebruikers?

Je kunt onze gezonde maaltijdenmuur vinden op verschillende locaties in heel in Nederland. Wil je een extra voordeel bieden voor jouw personeel? Bij onze klanten is gebleken dat de Gezonde Maaltijdenmuur daar een goede uitkomst voor is.

Geïnteresseerd?

Vul hier ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)

Wie zijn wij?

ThuysVers staat bekend als de beste in gezonde kant-en-klaar maaltijden! Onze oprichter Pieter wilde gemakkelijk en gezond bereikbaar maken voor iedereen! Elke week kiezen vele ThuysVers’ers hun maaltijdselectie uit een continu wisselend assortiment van meer dan 50 verschillende maaltijden met altijd minimaal 300 gram groente per gerecht! Onze maaltijden zijn lekker, gezond en staan vliegensvlug op tafel. Alleen maar even opwarmen en klaar ben je!