Menu Sluiten

Rode Bietenstamppot met Ouderwetse Gehaktbal!

7,998,99

Gewoon een klassieker zoals je die gewend bent! De bietenstamppot is gemaakt van verse rode biet, verse aardappelpuree met daarbij onze welbekende gehaktbal met runderjus!

Artikelnummer: a-vlees-BIETENSTAMPPOTBAL Categorie:
Ga terug naar maaltijden
Gluten, Lactose, Melk, Peulvruchten, Rundvlees, Sulfiet, Tarwe, Ui, wortel

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie (kJ) 394 / (kcal) 95, Vetten (g) 4 Verzadigd vet (g) 1.7, Koolhydraten (g) 8.9 Waarvan suikers (g) 2.4, Voedingsvezels (g) 1.2, Eiwitten (g) 4.7, Natrium (g) 0.285, Zout (g) 0.907

Ingrediƫntenlijst

60.0% stamppot rode biet (aardappel, antioxidant (E222)(SULFIET), rode biet, ui, kookroom (ROOM, gemodificeerd aardappelzetmeel, stabilisatoren (E407, E466, E331), emulgator (E471)), volle MELK, margarine (bevat emulgatoren (E471, E322), kleurstof (E160a)), conserveermiddel (E261), zeezout (bevat antiklontermiddel E535), witte peper, nootmuskaat), 20.0% vleesjus (water, braadjuspoeder (bevat aroma’s (TARWE), smaakversterker (E621), emulgator (E472e), stabilisator (E340), antioxidanten (E304, E307)), runderpoulet (bevat TARWEzetmeel), ROOMboter, aardappelzetmeel, groentebouillon), 20.0% rundergehaktbal (rundvlees, rijstbloem, water, zout, verdikkingsmiddel (E401), specerijen, conserveermiddel (E262(ii)), antioxidant (E301), voedingszuur (E330))

BEVAT: GLUTEN, TARWE, MELK, SULFIET, LACTOSE

In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.