Menu Sluiten

Penne di Pedro

8,999,99

Een nieuwe topper van onze Pieter gemaakt van penne met kippendij, courgette, champignons, cherrytomaatjes, spinazie, rode ui, knoflook, rode peper en roomkaas! Echt om te smullen!

Artikelnummer: a-vlees-PENNEPEDRO Categorie:
Ga terug naar maaltijden
Ei, Gluten, Lactose, Selderij, Champignons, Kip, Knoflook, Melk, Paprika, Sulfiet, Tarwe, Tomaat, Ui, wortel

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie (KJ) 458.7 / (Kcal) 109.5, Vetten (g) 2.9 waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.4, Koolhydraten (g) 15.2 waarvan suikers (g) 2.1, Eiwitten (g) 5.2, Zout (g) 0.7

Ingrediëntenlijst

Penne di Pedro (water, penne (durum TARWEgries, kippenEI-eiwit), courgette, paprika, kipflakes (kipfilet [97%], water, zout, tapiocazetmeel, d-xylose, dextrose, stabilisatoren [natriumcitraat, natriumcarbonaten]), spinazie, roomkaas (room [MELK], MELKeiwit, peterselie, peper, zout, aroma, azijn, glucosestroop, lactose, dextrose, gemodificeerd maiszetmeel, zuursel, verdikkingsmiddel [johannesbroodpitmeel,guarpitmeel,xanthaangom], conserveermiddel [sorbinezuur]), kastanjechampignon, tomaten, ui, aubergine, tomaat, koksroom (room [LACTOSE], MELKeiwitten, gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren [carrageen, carboxymethylcellulose], emulgator [mono- en diglyceriden]), groentebouillon (gejodeerd zout, maltodextrine, smaakversterkers [mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat, dinatriumguanylaat], gemodificeerd zetmeel, aroma [bevat SELDERIJ], groenten 4,3% [ui, wortel, prei], palmvet, suiker, peterselie, kleurstof [b�tacaroteen], raapzaadolie, kruiden en specerijen, antioxidant [rozemarijnextract], voedingszuren [melkzuur, citroenzuur]), zonnebloemolie, natuurazijn, citroensap (citroensap , citroenolie, bewaarmiddel [kaliummetabisulfiet]), knoflookpoeder, zout (zout , antiklontermiddelen [magnesiumcarbonaten, natriumhexacyanoferraat]), gerookte paprikapoeder, chilipoeder, zwarte peper)

BEVAT: EI, GLUTEN, TARWE, MELK, LACTOSE, SELDERIJ, SULFIET

In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.