Katsu curry met rijst en krokante kip
€8,99 – €9,99
Rijst met Japanse katschu curry en stukjes knapperige kip. De curry is zacht van smaak, met een beetje pit. Een vertrouwd gerecht waar je niet veel woorden aan vuil hoeft te maken.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie kJ 677
Energie kcal 163
Vetten (g) 8.2
Verzadigd vet (g) 3.7
Koolhydraten (g) 16.1
Waarvan suikers (g) 1.4
Voedingsvezels (g) 0.8
Eiwitten (g) 5.2
Natrium (g) 0.117
Zout (g) 0.755
palmolie (g) 0
Ingrediëntenlijst
Katsu curry (50%): Kokosmelk (99,8% kokos, water), water, wortel, zoete aardappel, erwten, sojabonen, ui, maiszetmeel, rijstazijn, knoflook, raapolie, conserveermiddel (E261), gemberpuree, kippenbouillon (zout, aroma’s, aardappelzetmeel, suiker, gistextract, kippenvet, kipextract, specerijen, uiensapconcentraat, citroensap, zonnebloemolie), specerijenmix (kurkuma, koriander, zwarte peper, chilivlokken, E621), garam masala (komijn, koriander, kruidnagel, kaneel, peper, gember, anijszaad, kardemom, karwijzaad, knoflook).
Krokante kip (25%): Kip schnitzel (42% kipfilet, water, kipcollageen, paneermeel (TARWE), palmolie, SOJAolie, TARWEbloem, TARWEzetmeel, glucosestroop, stabilisatoren (E450i, E452, E451i), kruiden, specerijen, kleurstof (E160), SOJA-eiwit, MOSTERD, gist, aroma’s, ui, SELDERIJ, zonnebloemolie, gistextract).
Witte rijst (25%): Rijst, water, kippenbouillon (zoals hierboven), conserveermiddel (E261).
Allergenen: Soja, Tarwe, Mosterd, Selderij, Gluten.
In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.