Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (KJ) | Energie (Kcal) | Vetten (gr.) | VW Verzadigde vetzuren (gr.) | Koolhydraten (gr.) | VW Suikers (gr.) | Eiwitten (gr.) | Zout (gr.) |
465,9 | 110,9 | 4,0 | 1,7 | 12,4 | 2,1 | 4,9 | 2,1 |
Ingrediëntenlijst
sperziebonen, stoofvlees (rundvlees, zout, stabilisator [kalium- en natrium trifosfaten], gebrande suiker), paprika, wortel, kokosmelk (kokosmelk, water, verdikkingsmiddel [carboxymethylcellulose], emulgator [polysorbaat 60], conserveermiddel [natriummetabisulfiet]), ui, runderbouillon (zout, smaakversterkers [mononatriumglutamaat, natriuminosinaat, natriumguanylaat], maltodextrine, rundvleesextract, gistextract, palmvet, zonnebloemolie, karamelstroop, peper, uiensapconcentraat), ketjap (melado, suiker, gehydrolyseerd SOJA-eiwit, glucosestroop, zout, verdikkingsmiddelen [carboxymethylcellulose], zuurteregelaar [citroenzuur], kleurstof [karamel], conserveermiddel [kaliumsorbaat], salmiakzout), zonnebloemolie, knoflookpoeder, citroensap (citroensap , citroenolie, bewaarmiddel [kaliummetabisulfiet]), sambal (Spaanse peper 44%, wortel, zout, zuurteregelaars [azijnzuur, citroenzuur], verdikkingsmiddelen [guargom, xanthaangom], conserveermiddelen [kaliumsorbaat, natriumbenzoaat], voedingszuur [ascorbinezuur], aroma), zout (zout , antiklontermiddelen [magnesiumcarbonaten, natriumhexacyanoferraat]), koriander, gember, komijn, witte peper, gerookte paprikapoeder, kurkuma
In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.