Menu Sluiten

Friet met kip saté

Geniet van knapperige friet met sappige kipstukjes, overgoten met een rijke satésaus van sojasaus, honing, gember en sambal. Dit smaakvolle gerecht wordt afgemaakt met paprika, ui, wortel en een vleugje ketjap, voor een perfecte balans van hartig, zoet en pittig. Een ware smaakexplosie!

Let op: deze maaltijd is het lekkerst uit de oven!

Bereidingsinstructie:
Oven: Haal de folie enkel weg boven het vakje van de friet en haal deze eruit.
Leg de friet op een bakplaat. Doe de friet samen met de producten die nog in de kunststof schaal zitten in de oven voor 20 minuten op 180 graden.

Door en door verhitten tot 75°C kern­temperatuur. Let op: Nuttig dit product nooit zonder te verhitten volgens de bereidingswijze.

Artikelnummer: A-VLEES-FRIETKIPSATE Categorie:
Ga terug naar maaltijden
Ei, Gluten, Lactose, Pinda, Selderij, Soja, Kip, Knoflook, Melk, Paprika, Sambal, Sulfiet, Tarwe, Tomaat, Ui, wortel

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie (kJ) 477,2 / (kcal) 113,6, Vetten (g) 4,4, Verzadigd vet (g) 1,2 , Koolhydraten (g) 12,2 Waarvan suikers (g) 2,9 Eiwitten (g) 5,3, Zout (g) 0,5,

Ingrediëntenlijst

Aardappelen, palmolie, paprika (paprika), rode ui, wortel, sojasaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), honing, gember, knoflookpoeder), kipstukjes (kippenborstfilet 95%, aardappelzetmeel, SOJAolie, zout, dextrose, zuurteregelaar [natriumcitraat]), water, pindakaas (100% PINDA), ketjap (melado, suiker, gehydrolyseerd SOJA-eiwit, glucosestroop, zout, verdikkingsmiddelen [carboxymethylcellulose], zuurteregelaar [citroenzuur], kleurstof [karamel], conserveermiddel [kaliumsorbaat], salmiakzout), tomaten, natuurazijn, tomatensaus (tomaten , azijn, suiker, zout, kruiden en specerijen [bevat SELDERIJ]), kristalsuiker, uienpoeder, donkere basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop, karamel [ammoniakkaramel, sulfiet-ammoniakkaramel]), komijn, gember, knoflookpoeder, sambal (Spaanse peper 44%, wortel, zout, zuurteregelaars [azijnzuur, citroenzuur], verdikkingsmiddelen [guargom, xanthaangom], conserveermiddelen [kaliumsorbaat, natriumbenzoaat], voedingszuur [ascorbinezuur], aroma), groentebouillon (gejodeerd zout, maltodextrine, smaakversterkers [mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat, dinatriumguanylaat], gemodificeerd zetmeel, aroma [bevat SELDERIJ], groenten 4,3% [ui, wortel, prei], palmvet, suiker, peterselie, kleurstof [b�tacaroteen], raapzaadolie, kruiden en specerijen, antioxidant [rozemarijnextract], voedingszuren [melkzuur, citroenzuur]))

In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.