Gehaktballetjes in jus met Hollandse sperzieboontjes!
€8,99 – €9,99
Dit is gewoon zon klassieker die we net iets lekkerder hebben gemaakt! We hebben een rundergehaktballetjes in een klassieke runderjus met uitjes met daarbij een verse aardappelpuree met Hollandse sperziebonen!
Voedingswaarden
Voedingswaardes per 100 gram:
Energie (KJ) 119.5, (Kcal) 103, Vet (g) 5.0 waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.3, Koolhydraten (g) 5.9 waarvan suikers (g) 0.9, Eiwit (g) 7.50, Zout (g) 0.032
Ingrediëntenlijst
Rundergehaktballetjes 30% (EI, GLUTEN, MOSTERD), water, braadjus (aroma, gemodificeerd zetmeel (aardappel), maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERDZAAD, paprikapoeder, peper, koriander, knoflookpoeder, foelie, zwarte peper, kurkuma, kruidnagel, nootmuskaat, tijm), MELKSUIKER, zetmeel (aardappel), gistextract, uipoeder, gejodeerd zout, verdikkingsmiddel (E412), zout, gebrande suikerstroop, suiker, rundvleesextract, tomaatpoeder, natuurlijk aroma, plantaardige olie (zonnebloem), natuurlijk ui aroma). Sperziebonen 45%, aardappel 20%, melk (MELK), stamppotkruiden (Zout, smaakvesterkers: E621: zetmeel(TARWE, aardappel) aroma’s (SOJA), E631 dextrose, SOJAeiwithydrolysaat , specerijen(kurkuma, witte peper, korianderzaad, nootmuskaat, gember, folie, piment, kruidnagel, knoflookpoeder, zwarte peper, komijn, fenegriekzaad, chillipeper, kardemon) creamer(zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte. glucosestroop, gemodificeerd maiszetmeel, kleurstof E150a(maltodextrine, magere MELKpoeder, Gistextract )
Bevat: EI, GLUTEN, MELK, MOSTERD, SOJA, SELDERIJ
In de oven: verwijder het folie van het bakje en dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
In de magnetron: prik gaatjes in het folie en dan 6 minuten op 600 watt.